Kylie Jenner, pusă la zid de internauți pentru zborurile cu avionul personal

Kylie Jenner, pusă la zid de internauți pentru zborurile cu avionul personal
Kylie Jenner, taxată pentru lipsa de preocupare pentru soarta planetei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Iulie 2022
Data actualizare: 21 Iulie 2022
Kylie Jenner (24 de ani) a stârnit furie în mediul online după ce și-a cumpărat un avion personal de 72 de milioane de dolari. Tânăra milionară a primit titulatura de „criminal climatic”, din cauza zborurilor regulate, pe distanțe incredibil de scurte, pe care le face de când a proprietară de aeronavă.

Kris Jenner e îngrijorată că fiica ei, Kylie, își risipește averea câștigată cu multe sacrificii, însă nu asta îi deranjează pe internauți. Multimilionara familiei și-a cumpărat recent avion personal, cu care zboară în mod regulat ca să ia cina în orașul vecin sau când vrea să evite traficul auto aglomerat.

Un cont de Twitter celebru, care monitorizează zborurile starurilor, a făcut publice mai multe rute de zbor ale lui Kylie Jenner, din care reiese că nu-i pasă deloc cât de mult poluează aerul cu zborurile sale pe distanțe scurte.

Conform CelebJets, mezina familiei a preferat un zbor de 17 minute la bordul aeronavei private, în locul unei călătorii de 45 de minute cu mașina. 

Altă dată, milionara a luat avionul de la Camarillo, California, spre Van Nuys, California, zborul durând doar trei minute.

Internauții au observat că Van Nuys este la doar 16 mile de casa ei și, pentru a ajunge la destinație, a preferat să meargă 26 de mile în direcția opusă (Camarillo), doar pentru a putea lua avionul.

De fiecare dată când un pai de carton se dizolvă în băutura mea, mă gândesc cum își folosește Kylie Jenner avionul porivat pentru zboruri de trei minute și mă apucă furia”, a scris o tânără pe Twitter.

Citește șiKylie Jenner și costumul de baie care o face să pară complet goală


Kylie Jenner și fiica ei, Stormi. FOTO: Instagram

Așa se întâmplă când oamenii au mai mulți bani decât ar trebui să le fie îngăduiți”, a comentat acid altcineva.

Kylie Jenner, cheltuitoare înfocată

Mezina familiei Kardashian-Jenner a început să-și cheltuiască în mod iresponsabil banii, crede mama ei, Kris. Conform Page Six, milionara cheltuiește 300.000 de dolari pe lună doar pe haine. Mai mult, ea și-a cumpărat recent o nouă casă, care a costat-o 36,5 milioane de dolari.

În total, Kylie Jenner deține cinci proprietății luxoase în California și plătește milioane de dolari pe an pentru întreținerea lor.

Fotografii: Getty Images/Profimadiaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!