La 10 ani de ProTv International, Andreea Esca sarbatoreste 10 ani de casnicie

La 10 ani de ProTv International, Andreea Esca sarbatoreste 10 ani de casnicie
Data publicarii: 25 Aprilie 2010
Data actualizare: 25 Aprilie 2010
Cu ocazia aniversarii a 10 ani pe care ProTv International ii implineste pe 29 aprilie, romanii din intreaga lume vor avea ocazia sa urmareasca in exclusivitate interviuri cu personalitati din Romania, cu adevarati „Romani de 10”.

Prezentatoarea emisiunii „De Suflet” la ProTv International, Dana Rogoz, s-a aflat pentru prima data in ipostaza de reporter si a deschis seria emisiunilor – portret „Romani de 10” cu un interviu pe care i l-a luat Andreei Esca. Prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 19.00 a raspuns intrebarilor Danei, rememorind inceputurile carierei de jurnalist, a vorbit despre cea mai dificila transmisiune in direct de pe teren, dar si despre o mare realizare personala – familia pe care si-a intemeiat-o. In acest context, cu ocazia interviului care va fi postat pe www.protv.ro saptamina viitoare, Andreea a realizat ca ziua de 29 aprilie are o dubla semnificatie pentru ea. Pe linga faptul ca, pentru prima data romanii din afara granitelor tarii au urmarit-o atunci la Stirile ProTv prin intermediul ProTv International, in aceeasi zi vedeta s-a casatorit cu Alexandre Eram, sarbatorind anul acesta 10 ani de casnicie.

“Mi se pare o coincidenta simpatica. M-am maritat in ziua in care s-a lansat ProTv International. Alex e francez, deci vezi, eu sustin internationalitatea”, a glumit Andreea.

In incheierea interviului, ea le-a urat tuturor celor care s-au stabilit departe de casa „sa fie fericiti, sa traiasca acolo unde vor ei, cum vor ei, dar sa nu uite niciodata ca sint romani”. „Faptul ca acum romanii pot sa lucreze peste tot in lume, o sa ne ajute sa demonstram ca sintem niste oameni de o mare calitate, valoare si ca putem sa facem lucruri extraordinare. Cred ca asa o sa fim toti mandri ca suntem romani”, a incheiat prezentatoarea Stirilor ProTv.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies