La 65 de ani, Dennis Quaid și-a părăsit iubita de 32 de ani pentru o tânără de 26 de ani

La 65 de ani, Dennis Quaid și-a părăsit iubita de 32 de ani pentru o tânără de 26 de ani
Citeste mai mult despre: Dennis Quaid, iubita,
Data: 07 Iunie 2019
Dennis Quaid (65 de ani) s-a despărțit de iubita sa, Santa Auzina (32 de ani), și deja s-a aruncat în brațele altei femei, cu aproape 40 de ani mai tânără decât el.

Conform UsWeekly, actorul a părăsit-o pe iubita sa după o relație de trei ani, iar acum este îndrăgostit de o studentă de 26 de ani, Laura Savoie. 

Citește și

Citește și: BRomania își caută iubită: ”Scrie-mi, te rog frumos, pentru că eu sunt un suflet cald, am glumele la mine...”

Pe contul ei privat de Instagram, Laura a postat deja o mulțime de imagini cu ea și Dennis, inclusiv o fotografie în care se sărută, iar ea își declară dragostea pentru celebrul actor. 

De asemenea, Laura Savoie a postat o imagine cu ei doi îmbrățișați, alături de comentariul: ”Nu am fost niciodată mai fericită”.

Dennis a început o relație cu Santa acum aproape trei ani și nu se știe exact când s-a despărțit de aceasta. Oricum, acesta se gândea serios să o ceară în căsătorie înainte, bineînțeles, să se îndrăgostească de mult mai tânăra Laura Savoie. 

Dennis Quaid a fost căsătorit de trei ori. Prima oară, cu actrița P. J. Soles, între anii 1978 și 1983. A doua oară, a avut-o drept soție pe Meg Ryan, alături de care a stat între anii 1991 și 2001 și împreună cu care are un fiu de 27 de ani, Jack Quaid.

Ultimul mariaj al lui Dennis Quiad s-a consumat între 2004 și 2018. De la fosta soție Kimberly Quaid are doi gemeni, în vârstă de 11 ani, Zoe și Thomas. 

Foto: Getty
 

Vezi și: Iubita lui Vali Bărbulescu răspunde întrebării de pe buzele tuturor: "Ce se întâmplă între el și Otniela?"

FULLSCREEN
La 65 de ani, Dennis Quaid și-a părăsit iubita de 32 de ani pentru o tânără de 26 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies