Leonardo DiCaprio a salvat un om de la înec. ”Avea o șansă la un miliard”

Leonardo DiCaprio a salvat un om de la înec. Avea o șansă la un miliard
Leonardo DiCaprio
Citeste mai mult despre: Leonardo DiCaprio, inec,
Data publicarii: 09 Ianuarie 2020
Data actualizare: 01 Mai 2021
Personajul său nu a supraviețuit scufundării Titanicului, în filmul lui James Cameron, însă în viața reală, Leonardo DiCaprio este de admirat pentru faptul că a salvat un om de la înec. 

O sursă a confirmat pentru Daily Mail că actorul de la Hollywood, în vârstă de 45 de ani, era în vacanță la bordul unui iaht, în apropiere de St. Barts, când a salvat un om care se zbătea să supraviețuiască în apele învolburate de 11 ore. 

Citește și: Iubita lui Leonardo DiCaprio face dezvăluiri despre relația acestora

Actorul era în vacanță, alături de iubita lui, Camila Morrone (22 de ani), pentru a sărbători anul nou pe plajă, la soare. 

Operațiunea de salvare a avut loc pe 30 decembrie, când căpitanul ambarcațiunii pe care se afla DiCaprio a auzit că un francez de 24 de ani căzuse la bordul unui vas de croazieră. 

Actorul a fost de acord să pornească în căutarea bărbatului dispărut și, după câteva ore de navigat în ape învolburate, cei de pe iaht l-au zărit pe omul aflat la ananghie. 

DiCaprio, cu ajutorul echipajului, l-a scos pe bărbat din apă, chiar înainte de căderea serii, în timp ce o furtună teribilă se anunța în zonă. 

Ambarcațiunea lui DiCaprio a fost singura care l-a căutat pe bărbatul dispărut, care în mod cert ar fi murit în mijlocul oceanului. 

De fapt, căpitanul iahtului a descris operațiunea de salvare drept ”o șansă la un miliard”.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies