Logan Paul s-a intors in lumea Youtube-ului cu un filmulet emotionant

Logan Paul s-a intors in lumea Youtube-ului cu un filmulet emotionant
Citeste mai mult despre: Logan Paul, vlogger, YouTube,
Data: 25 Ianuarie 2018
Logan Paul s-a intors cu cel mai induiosator vlog vreodata, dupa scandalul pe care l-a provacat luna trecuta. 

Video-ul se intituleaza "Sinucidere: Fii acolo maine" si a fost urcat pe canalul lui de Youtube cu link-uri catre site-urile ce au ca scap impiedicarea sinuciderilor. 

Vlogger-ul a luat o pauza de la lumea virtuala, unde era extrem de popular, in ziua in care a provocat unul dintre cele mai controversate scandaluri online, postand un filmulet cu un cadavru atarnat de copac, care fusese victima unei sinucideri. 

In videoclip Logan spune:"Stiu ca am gresit, stiu ca am dezamagit multi oameni. Dar ce se intampla cand primesti o oportunitate sa ajuti sa faci diferenta in lume? Este timpul sa inveti din trecut si sa te maturizezi ca o fiinta umana."

In video, Paul pune accent pe "ignoranta fata de acest subiect delicat" al sinuciderii si si-a exprimat socul in ceea ce priveste amploarea numarului de victime ale sinuciderilor. Paul s-a oferit, de asemenea, sa doneze 1 milion de dolari pentru diferite organizatii de prevenire a sinuciderilor.

"Este timpul sa incep un nou capitol in viata mea, in timp ce incerc sa ma educ, atat pe mine, cat si pe ceilalti in ceea ce priveste sinuciderea. Sunt umil si recunoscator sa spun ca este doar inceputul.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO