Luke Perry, înmormântat în secret. Familia sa nu vrea să dezvăluie locul înhumării

Luke Perry, înmormântat în secret. Familia sa nu vrea să dezvăluie locul înhumării
Autor: Dan Brumar
Data: 14 Martie 2019
Familia lui Luke Perry a indus în eroare presa și fanii actorului, divulgând un loc de înhumare fals. 

Nimeni nu știe unde sau dacă starul din Beverly Hills, 90210 a fost înmormântat, însă certificatul de deces, obținut de TMZ, atestă faptul că actorul a fost depus la un cimitir din Dickson, Tennessee, localitate în care Luke Perry avea o casă de locuit. Însă, reprezentanții locului de înhumare Taylor Funeral Home au declarat pentru Daily Mail că actorul nu a fost îngropat acolo.

Anterior, familia lui Luke Perry declara că intenționează să-l depună pe actor la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, unde sunt înmormântate sute de celebrități. Totodată, logodnica și copiii actorului declaraseră că vor să organizeze și o ceremonie de rămas bun, prin care fanii actorului să poată veni la cimitir pentru a-l însoți pe ultimul drum. În realitate, a fost un joc dublu al urmașilor lui Luke Perry, care nu și-au dorit niciodată ca presa și fanii să cunoască locul de înhumare.

Luke Perry și logodnica lui, Wendy Madison Bauer

Certificatul de deces eliberat după moartea actorului, în care figurează și cauza decesului, atestă faptul că Luke Perry a fost înmormântat în Tennessee, luni, 11 martie.

Luke Perry a murit la 4 martie 2019, în urma unor complicații survenite pe fondul unui atac vascular cerebral. Moartea sa i-a șocat pe prietenii săi, dar și pe logodnica actorului, Wendy Madison Bauer, cu care urma să se căsătorească în luna august a acestui an.

Wendy Bauer și Luke Perry făcuseră planuri pentru fericitul eveniment, care fusese programat în Los Angeles.

„Ultimii 11 ani şi jumătate alături de Luke au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea şi sunt extrem de recunoscătoare pentru tot timpul petrecut cu el. Vreau, de asemenea, să le mulţumesc copiilor lui, familiei şi prietenilor pentru toată dragostea şi sprijinul lor. Am găsit consolare unii în ceilalţi, dar şi în faptul că vieţile noastre au fost binecuvântate de acest om extraordinar. Ne va lipsi foarte mult”, a afirmat Wendy Bauer la câteva zile de la moartea logodnicului ei. 

FULLSCREEN
Luke Perry, înmormântat în secret. Familia sa nu vrea să dezvăluie locul înhumării
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO