Madonna s-a pozat în baia ei din New York și și-a anunțat fanii că se reinventează

Madonna s-a pozat în baia ei din New York și și-a anunțat fanii că se reinventează
Madonna, provocatoare și la 62 de ani. FOTO: @madonna
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Iunie 2021
Data actualizare: 26 Iunie 2022
Dacă mai avea vreun secret, Madonna le-a dezvăluit pe toate odată cu ședința foto realizată în baie. Regina muzicii pop s-a pozat îmbrăcată sumar și și-a anunțat fanii că a început o viață nouă.

Stabilită din august 2017 în Portugalia, Madonna s-a întors la New York pentru noi proiecte. Regina muzicii pop și-a anunțat fanii că e gata să se reinventeze. Din nou. La 62 de ani, artista lucrează la un film autobiografic, pe care ea însăși îl regizează, acesta fiind și motivul pentru care a revenit în America.

Viață nouă. New York. Re-Invention”, a scris cântăreața în dreptul a două fotografii realizate în baia apartamentului său din New York. Vedeta a surprins din nou cu ținuta ei sumară.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Vezi mai multe poze în GALEARIA FOTO de mai jos!

Re-Invention ar putea face referire la Re-Invention Tour, cel de-al cincilea turneu mondial al artistei. Început în mai 2004, turneul a cuprins cel puțin o piesă de pe fiecare abum al Reginei muzicii pop.

Fanii i-au cerut Madonnei să urce pe YouTube măcar un concert din cadrul turneului, pentru care ar fi dispuși să plătească.

Nu are ea nevoie de bani”, a comentat o admiratoare.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/@madonna

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies