Magicianul David Blaine, investigat de poliție pentru agresarea a cel puțin două femei

Magicianul David Blaine, investigat de poliție pentru agresarea a cel puțin două femei
Autor: Dan Brumar
Data: 02 Aprilie 2019
Iluzionistul și magicianul american David Blaine are probleme cu legea. Două femei au depus plângere la poliție pe motiv că ar fi fost agresate sexual de acesta.

Poliția din New York a deschis o anchetă după ce magicianul a fost acuzat de două femei de agresiune sexuală. Un reprezentant al NYPD a declarat luni într-o conferință de presă că plângerile au fost depuse la departamentul specializat al poliției pentru victimele agresiunilor cu tentă sexuală.

Cele două femei au fost chestionate de oamenii legii. Conform Daily Beast, una dintre petente susține că a fost violată de David Blaine în anul 1998, în apartamentul acestuia din Manhattan. 

În replică, magicianul le-a spus jurnaliștilor publicației americane că nu a fost încă abordat de poliție și că nu are nimic de comentat pe acest subiect.

David Blaine a mai fost acuzat de viol și în anul 2004, de fostul manechin Natasha Prince. Aceasta a susținut că a fost agresată de Blaine la Londra, însă ancheta poliției nu a condus spre o concluzie care să susțină acuzațiile.

Fostul manechin Natasha Prince


David Blaine
(45 de ani) este o celebritate la nivel mondial, notorietate pe care și-a câștigat-o din numerele sale de magie și iluzionism incredibile. În urmă cu 20 de ani a șocat planeta după ce s-a lăsat îngropat de viu într-un sicriu, unde a rezistat fără apă și mâncare nu mai puțin de șapte zile. 

În 2003 a făcut senzație la Londra, unde a stat suspendat, la zece metri deasupra solului, într-o cutie din plexiglas, vreme de 40 de zile.

În 2008, iluzionistul a intrat în Cartea Recordurilor după ce a reușit să-și țină respirația vreme de 17 minute și patru secunde, într-un rezervor cu 6,8 metri cubi de apă. Însă recordul său a rezistat doar patru luni și jumătate, fiind doborât de elvețianul Peter Colat, care a stat sub apă 19 minute și 21 de secunde. 

Vezi ce a făcut mentalistul Cristian Gog la Românii au talent!

FULLSCREEN
Magicianul David Blaine, investigat de poliție pentru agresarea a cel puțin două femei
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO