Mama lui Adrian Mutu vine la "Happy Hour"

Mama lui Adrian Mutu vine la Happy Hour
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, Happy Hour, Happylica,
Data publicarii: 21 Octombrie 2008
Data actualizare: 21 Octombrie 2008
Săptămâna aniversară \"Happy Hour\" continuă la Pro Tv cu invitaţi speciali şi multe surprize pentru cei din faţa micilor ecrane.

Miercuri, 22 octombrie, când show-ul prezentat de Cătălin Măruţă împlineşte un an de când dă tonul distracţiei, pe Happylica vor sosi mama lui Adrian Mutu, pentru prima oară la ”Happy Hour”, Oana Chişu, considerată o Edith Piaf de România, dar şi familia Dichiseanu, Ion şi Simona, împreună cu fiica şi ginerele acestora, care vor vorbi despre noutăţile din viaţa lor. 

La ”Happy Hour” continuă şi provocarea pe care Măruţă a lansat-o telespectatorilor săi cu rubrica ”Cele 7 minuni ale lui Măruţă”. După un an de distracţie, voie bună şi subiecte fierbinţi, ”Happy Hour” dă liber la... minuni.

În fiecare săptămână, pe site-ul emisiunii www.happyhour.ro, sunt propuse şapte minuni din show-biz pe care Măruţă trebuie să le împlinească la ”Happy Hour”. El va încerca să îndeplinească cea mai votată minune din săptămână, aceasta din urmă urmând să fie înlocuită în listă cu o alta, astfel încât la vot vor fi supuse permanent  şapte minuni.

Noua rubrică va fi activă şapte săptămâni, timp în care ”Happy Hour” va difuza imagini cu paşii făcuţi pentru împlinirea minunilor. Luni seară, Cătălin Măruţă a anunţat care sunt cele 7 minuni propuse pentru prima săptămână de votare: Măruţă să se împace cu Anna Lesko, Gigi Becali să cânte live la ”Happy Hour”, Simona Sensual să devină Simona om normal, Paula Selling să cânte cu trupa Zero, să se refacă Andre, Mariana Moculescu să cânte la ”Happy Hour” cu Paraziţii şi să se refacă Blondy. Timp de o săptămână telespectatorii Pro Tv trebuie să voteze pe site-ul emisiunii, dintre acestea şapte, minunea pe care vor să o vadă indeplinită la ”Happy Hour”.
   




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies