"Man of Steel": Vezi LIVE VIDEO pe procinema.ro imagini de la premiera celui mai asteptat film al anului

Man of Steel : Vezi LIVE VIDEO pe procinema.ro imagini de la premiera celui mai asteptat film al anului
Citeste mai mult despre: Man of Steel, filme, premiere,
Data: 12 Iunie 2013
Cel mai asteptat film al anului se apropie de data lansarii in cinema. De la ora 19:30, Procinema.ro iti aduce LIVE VIDEO premiera Man of Steel: Eroul, noul film cu Superman. 

Evenimentul va avea loc in Londra, acolo unde actorii din cel mai mare film al anului se vor intalni cu fanii pe covorul rosu. VEZI AICI LIVE VIDEO de la premiera "Man of Steel", astazi, de la ora 19:30.
 

Fanii lui Superman au ocazia sa vada LIVE VIDEO pe pagina de Facebook procinema.ro premiera din Londra a celui mai mare film al anului - "Man of Steel". Intra aici sa vezi LIVE VIDEO imagini de la premiera.

Pe covorul rosu sunt asteptate starurile filmului: Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Michael Shannon, regizorul Zack Snyder, scenaristul David S. Goyer, compozitorul Hans Zimmer, producatorul Christopher Nolan.

Dupa 35 de ani de la premiera primului film cu Superman, cel mai popular super erou este reinviat si readus pe marile ecrane din intreaga lume. Regizat de Zack Snyder si produs de Christopher Nolan, "Man of Steel" a devenit rapid cel mai asteptat film al anului, pe care toti fanii super eroului cu capa rosie vor dori sa-l vada. De aceasta data, Henry Cavill este eroul perfect.

Primele reactii pentru "Man of Steel": cat de buna e super productia cu Superman

Cel mai popular super erou din lume Superman se intoarce pe marile ecrane in 2012. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

In Romania, filmul va intra in cinematografele din toata tara incepand cu 21 iunie 2013, o experienta cinematografica unica, datorata inaltei tehnologii 3D si IMAX 3D.  Pana atunci insa, te invitam sa urmarim impreuna evenimentul de premiera mondiala din Londra.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO