Maria Dragomiroiu: "Petru s-a dus cu Madalina la spital si nu le-a spus doctorilor ca e bolnava. E pasibil de pedeapsa!" Ce spune Petru despre aceasta acuzatie:

Maria Dragomiroiu: Petru s-a dus cu Madalina la spital si nu le-a spus doctorilor ca e bolnava. E pasibil de pedeapsa! Ce spune Petru despre aceasta acuzatie:
Data publicarii: 15 Iulie 2011
Data actualizare: 15 Iulie 2011
Petru Mircea a vorbit in EXCLUSIVITATE la Happy Hour despre acuzatiile aduse de catre Maria Dragomiroiu.

“Cu Madalina s-a intamplat ceva in ultimele opt luni, dupa ce s-a casatorit legitim cu Petru Mircea, iar el i-a spus: ‚De maine incolo mama si tatal tau n-au ce sa mai caute prin casa mea!’. Precis ea a avut atunci o cadere, pentru ea familia era sfanta. De la capatul lumii, zilnic, isi suna parintii si le spunea ‚Mami, tati, mi-e dor de voi, va iubesc! Ce pot sa va iau?’. Sunt prostii ce spunea Petru ca in copilarie Madalina a fost frustrata si batută. Petru a vrut s-o indeparteze pe Madalina nu doar de noi, ci de toti prietenii ei. Si a si reusit, ca de asta a bagat-o in acea groapa neagra. Indirect a dus-o spre aceasta negura, pentru ca el stia ca ea e bolnava, mi-a spus langa sicriul ei ca Madalina nu avea nicio sansa sa traiasca. Deci el stia ca Madalina era bolnava, ca avea sindromul bipolar, adica dubla personalitate.

Pentru ca nu s-a dus cu Madalina la spital si nu le-a spus doctorilor ca e bolnava, Petru e pasibil de pedeapsa! Si i-a făcut foarte rau Madalinei ca i-a luat copilul de langa ea, pentru ca micutul era o terapie. Si in cele doua zile in care n-avea copilul spunea: Eu nu merit sa tin copilul in brate. Dar ea era bolnava. Petru i-a luat copilul de teama ca-i face rau… cine stie ce era in capul lui. Daca ar fi iubit-o pe Madalina, Petru trebuia sa ceară ajutor tuturor prietenilor, nu sa o indeparteze de toti. Aici il acuz eu, nu ca ar fi omorat-o el. Indirect insa, s-a ajuns la moartea ei. Nu stiu daca din partea lui voit sau nu, ca Dumnezeu e sus. In noaptea aceea el trebuie sa demonstreze minut cu minut ce s-a intamplat, pentru ca e moarte suspecta, nu sa spuna lucruri care se bat cap in cap… De ce Petru a mintit?”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru ziarul Ring.

Vezi raspunsul lui Petru Mircea:


www.protv.roPetru Mircea despre atitudinea Mariei Dragomiroiu fata de el
ProTV.ro


 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies