Marius Crăciun, primele declarații după ce el și Diana Belbiță au apărut îmbrățișați

Marius Crăciun, primele declarații după ce el și Diana Belbiță au apărut îmbrățișați
Data publicarii: 09 August 2021
Data actualizare: 09 August 2021
Acum câteva zile, Marius Crăciun și Diana Belbiță au fost împreună la un restaurant din Capitală, unde s-au fotografiat îmbrățișați.

E adevărat, cei doi nu erau singuri, ci împreună cu mama sportivei și o altă doamnă. Momentul însă a stârnit fantezia fanilor, care îi voiau pe cei doi împreună încă de la Ferma. 

Ulterior, Marius Crăciun a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram. Evident, unul dintre fani l-a întrebat pe sportiv cum se înțelege cu Diana Belbiță. Sportivul a dat de înțeles că între cei doi există doar o relație strânsă de prietenie: 
 
„Mă înțeleg bine cu Diana Belbiță, suntem prieteni și chiar săptămâna trecută ne-am revăzut după meciul ei câștigat în UFC. Un caracter de nota 10”, a scris Marius Crăciun.După ce Marius Crăciun a câștigat la "Ferma" și după ce Diana Belbiță s-a clasat pe un loc onorabil, toți credeau că cei doi vor începe o relație. În acea perioadă, chiar s-au afișat împreună, dar, într-un final, Diana a plecat în Canada să își urmeze cariera sportivă. 

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.4 Povestea Cramei Avincis


FOTO: INSTAGRAM MARIUS CRĂCIUN
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!