Marius Moga a ieșit din zona de confort la filmările videoclipului “Mă doare la bass”

Marius Moga a ieșit din zona de confort la filmările videoclipului  Mă doare la bass
Citeste mai mult despre: Marius Moga, ma doare la bass, videoclip,
Data: 12 Iunie 2018
Marius Moga a filmat recent videoclipul pentru următorul single, “Mă doare la bass” featuring Shift & What’s Up. Artistul a postat un teaser pe rețelele sociale, urmând ca piesa și videoclipul să fie lansate oficial joi, 14 iunie, pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music.

Pentru videoclipul “Mă doare la bass”, au fost necesare patru zile de filmări, scenariul și regia aparținându-i lui Iulian Moga.

 Marius Moga a share-uit o glumă cu fanii de pe Instagram, spunându-le că, de-a lungul celor patru zile de filmări, fratele său Iulian s-a răzbunat pentru toată copilăria. Cei doi frați au avut o copilărie foarte frumoasă, din care nu au lipsit distracțiile și năzbâtiile normale vârstei. Cert este că, ce iese din mâna fraților Moga promite succes, mai ales atunci când lucrează împreună.

 

La filmări, Marius Moga a ieșit din zona de confort și s-a deghizat în mai multe personaje care mai de care mai surprinzătoare. Videoclipul “Mă doare la bass” va fi unul plin de surprize, fanii îl vor vedea pe Marius Moga așa cum nu l-au mai văzut niciodată. Printre surprize se număra și aparițiile marilor actori Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu, în rolurile de părinți ai artistului în clip. 

FULLSCREEN
Marius Moga a ieșit din zona de confort la filmările videoclipului “Mă doare la bass”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO