Meghan Markle, apariție surprinzătoare. A slăbit mult după ce a născut și e în formă maximă

Meghan Markle, apariție surprinzătoare. A slăbit mult după ce a născut și e în formă maximă
Meghan Markle și Prințul Harry
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, printul Harry,
Data publicarii: 30 Iunie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
În acest weekend, Ducesa de Sussex a apărut alături de soțul ei, Prințul Harry, la un meci de baseball desfășurat pe London Stadium.

Meciul, susținut de echipele Boston Red Sox și New York Yankees, a fost unul amical, în sprijinul fundației Invictus Games. 

Citește și: Meghan Markle, apariție spectaculoasă la doar 4 săptămâni de la nașterea micuțului Archie. Ce ținută a purtat Ducesa

Meghan, care se bucură de concediu de maternitate, după nașterea fiului ei, Archie, a strălucit într-o rochie semnată Stella McCartney, care i-a pus în valoare silueta fină. Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de balerini negri, din piele întoarsă, Aquazzura Deneuve. 

Între timp, prințul Harry a purtat cu mândrie tricoul lui cu Invictus Games. 

Proaspăta mămică a avut extrem de puține apariții publice de la nașterea lui Archie, pe 6 mai, dar de data aceasta a fost încântată să-l însoțească pe Harry la evenimentul caritabil, baseball-ul fiind unul dintre sporturile ei preferate. 

Unul dintre jucătorii de la Red Sox, Mookie Betts, a primit o îmbrățișare din partea Ducesei după ce acesta i-a spus că sunt rude foarte îndepărtate. Conform Boston Globe, strămoșii lor se trag din aceeași zonă din Alabama.

Mookie a început să-i spună lui Meghan despre familie lui, spunând: ”Stră, stră, stră....”, înainte ca Ducesa să izbucnească în râs, adăugând: ”Stră, stră, stră...”.

Mookie a renunțat să explice, râzând la rândul lui: ”Cumva, suntem rude!”.

Ceilalți jucători au început să aplaude și să fluiere, iar Harry a întrebat: ”Mai dorește cineva de aici să pretindă că face parte din familie?”.

Prințul Harry și Meghan Markle au pozat la vestiare alături de echipa Red Sox. Ducesa de Sussex a părut încântată de cadoul primit, o minibâtă de baseball și un tricou micuț cu numele Archie pe el. 

Foto: Getty 

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies