Membrii Casei Regale, interogați de Regina Elisabeta a II-a după dezvăluirile lui Meghan Markle

Membrii Casei Regale, interogați de Regina Elisabeta a II-a după dezvăluirile lui Meghan Markle
Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Martie 2021
Data actualizare: 10 Martie 2021
Regina s-a declarat „îngrijorată” după interviul acordat de Meghan și Harry, însă a promis că va lămuri acuzația de rasism lansată de Ducesa de Sussex la televizor.

Regina Elisabeta a II-a a anunțat public că va avea discuții separate cu fiecare membru senior al Casei Regale pentru a afla cine și-a exprimat „îngrijorarea” în legătură cu culoarea pielii copilului lui Meghan Markle. 

Ducesa de Sussex a dezvăluit în fața a 17,1 milioane de privitori că un membru important al Familiei Regale s-a declarat îngrijorat de „cât de întunecată” urma să fie culoarea pielii lui Archie după ce se va naște.

Suverana îi va interoga pe fiecare dintre oamenii importanți din preajma ei, printre care Ducii Kate și William, Prințul Charles și Ducesa Camilla. Conform Reginei, discuțiile vor fi private și au menirea de a „stabili ceea ce s-ar fi spus”.

Dezvăluirea lui Meghan Markle a produs agitație la Palatul Buckingham și a atras admirația multor simpatizanți ai Casei Regale.

Ducesa a mărturisit că apartenența la altă rasă i-a blocat fiului ei, Archie Harrison, accesul la titlul de Prinț. „Nu au vrut ca el să fie Prinț... ceea ce ar fi contrar protocolului și nu urma să beneficieze de securitate”, a dezvăluit Meghan Markle.

Într-o declarație publică, Regina s-a declarat întristată de povestea celor doi foști membrii ai Casei Regale. Suverana a declarat că Meghan, Harry și Archie „vor rămâne întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?

FULLSCREEN
Membrii Casei Regale, interogați de Regina Elisabeta a II-a după dezvăluirile lui Meghan Markle
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies