• PRO TV
  • Mesajul Reginei pentru echipa Angliei, înainte de finala cu Italia, de la Euro 2020!

Mesajul Reginei pentru echipa Angliei, înainte de finala cu Italia, de la Euro 2020!

Mesajul Reginei pentru echipa Angliei, înainte de finala cu Italia, de la Euro 2020!

Aseară, Regina le-a trimis un mesaj emoționant lui Gareth Southgate și echipei sale, chiar înainte de finala cu echipa Italiei, în cadrul campionatului de fotbal Euro 2020.

Înainte de finala din această seară, care va fi transmisă pe PRO TV și VOYO, Maiestatea sa a lăudat echipa națională pentru ”dedicare, spirit și mândrie”.

 

Regina (95 de ani) este încântată de meciul de diseară, în care Anglia o va înfrunta pe Italia, pe stadionul Wembley, într-un meci istoric.

 

Aceasta speră ca istorie ”să înregistreze” succesul Angliei.

 

Într-o scrisoare cu antetul castelului Windsor, Regina își amintește evenimentul din 1966, când a prezentat Cupa Mondială căpitanului Bobby Moore, după ce Anglia a câștigat cu 4-2 împotriva Germaniei. 

 

Adresându-se managerului Gareth Southgate, Regina a scris: ”Cu 55 de ani în urmă, am avut norocul să înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore și să văd ce înseamnă pentru jucători, management și alți membri ai staff-ului să ajungă în finală și să câștige un turneul internațional important de fotbal.

 

Vreau să trimit felicitările tuturor celor din familia mea către voi, pentru că ați reușit să ajungeți în finala Campionatului European, să vă doresc toate cele bune pentru mâine, cu speranță că istoria nu va înregistra doar succesul voastru, dar de asemenea, spiritul, dedicarea și mândria cu care ieșiți pe teren”.

 

Regina a semnat scrisoarea: “Elizabeth R”

 

Echipa Angliei a răspuns ”mesajului foarte, foarte special”, cu: ”Mulțumim pentru sprijin, Maiestatea voastră”.

 

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni