Michael Jackson s-ar parea ca are o fata cu sora Dianei Ross! FOTO si VIDEO

Michael Jackson s-ar parea ca are o fata cu sora Dianei Ross! FOTO si VIDEO
Citeste mai mult despre: Michael Jackson, ADN, Diana Ross,
Data publicarii: 28 Iulie 2010
Data actualizare: 28 Iulie 2010
Mocienne Petit s-a prezentat marti, 27 iulie la un tribunal din Los Angeles pentru a reclama o parte din mostenirea lasata de michael Jackson, deoarece, sustine ea, este fiica regelui muzicii pop.

Dupa cum informeaza TMZ, Mocienne Petit a solicitat test ADN ca sa se probeze ca este fiica lui Michael Jackson, in urma unei relatii pe care acesta ar fi avut-o cu mama ei, Barbara, sora Dianei Ross, pe cand megastarul avea 17 ani.

Aceasta femeie sustine ca Jackson a lasat-o gravida pe Barbara Ross in 1975 si ca atunci cand ea a implinit 9 ani, Katherine Jackson a pus la cale un plan: sa o sechestreze si sa o trimita sa traiasca in Belgia, pentru a proteja reputatia lui Michael.

Mocienne Petit Jackson, care traieste in prezent in Olanda, afirma acum ca rapitorii ei au fost asasinati.

Femeia doreste, pe langa parte din mostenire, si sa ii fie incredintata ei custodia copiilor legitimi ai lui Michael, pentru a le asigura acestora “o viata mai normala”.

De asemenea, Mocienne Petit, care se adauga si ea pe lista presupusilor copii ai lui Michael Jackson, sustine ca sufera de vitiligo, ca si regele muzicii pop.

Sa se fi lasat Michael sedus de sora Dianei Ross, desi se spune ca Diana a fost mare lui iubire din tinerete? Se presupune ca Diana Ross i-a inspirat lui Michael celebrul hit "Dirty Diana"!

 

FULLSCREEN
Michael Jackson s-ar parea ca are o fata cu sora Dianei Ross! FOTO si VIDEO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies