Mii de fani in extaz au petrecut Revelionul alaturi de LaLa Band la "Live Revolution"

Mii de fani in extaz au petrecut Revelionul alaturi de LaLa Band la Live Revolution
Citeste mai mult despre: LaLa Band, Revelionul Live Revolution,
Data publicarii: 01 Ianuarie 2012
Data actualizare: 01 Ianuarie 2012
Peste 30.000 de persoane au petrecut alaturi de LaLa Band, Smiley, Stefan Stan, Dragos Chircu, Voltaj si Loredana, la concertul de Revelion organizat in Piata Revolutiei de ProFM si ProTV.

Ca in fiecare an, ProFM si ProTV au respectat traditia si au oferit publicului un superconcert, "Live Revolution", prezentat de Dj-ii ProFM George Vintila, Marius Onuc si Madalina Vintila.

Cei de la LaLa Band au dat startul distractiei - cei 20 de tineri pe care serialul pariu cu viata i-a facut faimosi au cantat piese precum "Auld Lang Syne" sau "LaLa Love Song".

Apoi, pe scena au urcat concurentii de la Vocea Romaniei, Loredana, Smiley, dar si trupa Voltaj. "Ca de obicei, in Piata Revolutiei, aproape de miezul noptii este arhiplin, lumea e exuberanta si atmosfera e unica", a declarat Calin Goia, care este prezent si el la "Live Revolution" tot de zece ani.

Insa DJ-ul ProFM, George Vintila, este cu siguranta unul dintre veterani, el dand startul distractiei de Revelion de 15 ani. "Ca de obicei, asa cum ne-am obisnuit publicul, a fost un spectacol de calitate, iar cei care au urcat pe scena demonstreaza ca sunt cu adevarat vocile Romaniei, intr-un super show in care s-a cantat live", remarca George Vintila.


Vezi concert Smiley, Voltaj, La La Band, CRBL si Loredana! Live Revolution 2012 exclusiv pe www.voyo.ro la abonament. Ai 7 zile gratuit, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA si… Let’s Voyo!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!