Mira, dezvăluiri despre prima ei fantezie: ”Era omul cu care mă visam cu familie, cu copii”

Mira, dezvăluiri despre prima ei fantezie:  Era omul cu care mă visam cu familie, cu copii
Citeste mai mult despre: mIRA, fantezie erotica, interviu,
Data: 22 Martie 2019
Într-un interviu neconvențional, Mira a mărturisit ce face când nu o vede nimeni, care a fost cea mai mare gafă a ei sau cea mai intensă fantezie.

Într-un interviu exclusiv pentru protvplus.ro, Mira se descrie și cu bune și cu rele. ”Sunt Mira, sunt un om foarte umil și empatizez cu foarte multă ardoare. Ce să mai zic? Sunt talentată. Mă plâng foarte mult, am zile când mă plâng foarte mult, dar nu înțeleg de ce pentru că tot eu am rezolvare”. 

Citește și: Vloggerul Selly, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste: ”Eram la mine acasă, era târziu...”

Extrem de sincer, Mira declară amuzată: ”Când nu mă vede nimeni, mă scobesc în nas, cum toată lumea face, ce să mai! Mai sunt unii care stau la semafor și au senzația că prin geamul ăla nu se vede nimic, dar ce credeți, se vede!”.

Tot la capitolul momente amuzante, Mira își amintește o întâmplare din copilărie: ”O amintire amuzantă de când aveam vreo 12-13 ani, eram cu verișoara mea, eram la părinții noștri, la tații noștri, în Paris, în miez de noapte, și ne-am gândit noi în miez de noapte să ne rupem o ață de la chiloți și să-i gâdilăm pe tații noștri la nas cu ea. I-am gâdilat și ne uitam la ei cum își dădeau palme și nu se trezeau și am râs atât de mult că m-am pișat pe mine”. 

Cât despre un moment jenant din viața ei, Mira își amintește unul: ”Au fost multe momente în viața mea când am vrut să dispar. Ok, o să vă spun, o să dau din casă. Am făcut o gafă cu o colegă de breaslă și am întrebat-o dacă e gravidă. Și a zis că nu, că e doar grasă. Chiar am făcut asta, jur!” 

Prima ei fantezie erotică s-a produs foarte târziu: ”O să ziceți că sunt virgină, dar prima fantezie s-a întâmplat fix la vârsta de 23 de ani, adică fix la vârsta pe care o am. Și anume: urmăresc serialul ”Suits” și este acest Harvey Specter. Și cumva s-a întâmplat o extorsiune și cumva l-am visat, era omul cu care mă visam cu copii, cu familie...”.

FULLSCREEN
Mira, dezvăluiri despre prima ei fantezie: ”Era omul cu care mă visam cu familie, cu copii”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO