Nataliya Kuznetsova iese din tiparele feminine. Cum arătă corpul ei, după mulți ani de culturism

Nataliya Kuznetsova iese din tiparele feminine. Cum arătă corpul ei, după mulți ani de culturism
Citeste mai mult despre: Nataliya Kuznetsova, culturism, powerlifting,
Data publicarii: 30 Martie 2021
Data actualizare: 30 Martie 2021
Nataliya Kuznetsova este mai musculoasă decât era Arnold Schwarzenegger în tinerețe. Dacă ea este mulțumită de modul în care arată, mulți îi spun că nu e deloc feminină. 

Nataliya Kuznetsova se descrie ca fiind cea mai puternică și cea mai faimoasă femeie culturistă din lume. Chiar dacă par declarații îndrăznețe, tânără de 29 de ani are cu ce se lăuda: în prezent, ea deține trei recorduri mondiale la presă de bancă, trei recorduri mondiale de deadlift și peste 12 recorduri naționale europene de powerlifting, scrie dailystar.com.

Nataliya Kuznetsova este din Rusia și are peste 600 de mii de urmăritori pe Instagram- unde împărtășește adesea imagini cu ea trăgând de fiare.

Nataliya era adolescentă când a început să se antreneze. A ajuns la sala de sport pentru a se simți mai fericită în legătură cu corpul ei - dar a ajuns să-și descopere abilitățile atletice. „Aveam doar 14 ani când am participat prima dată la prima mea competiție de culturism. Eram doar un copil. După ce am câștigat acel premiu, m-am gândit că trebuie să mă pricep la asta, așa că probabil ar trebui să continui".

Prin powerlifting, Nataliya a reușit să își dubleze greutatea corporală. Este mulțumită de corpul ei, pe care îl menține lovind mergând la sală cu soțul ei.

Perechea face antrenamente de circuit, ridicare de greutăți și mănâncă multe proteine pentru a-și construi mușchii.

Ei se susțin reciproc pe deplin - chiar dacă unele comentarii pe care Nataliya le primește online sunt mai puțin pozitive. „Unii oameni cred că nu este feminin să ai un corp musculos”.

Vezi mai multe fotografii în galeria de mai jos

Sursă foto: Instagram nataliya.amazonka

FULLSCREEN
Nataliya Kuznetsova iese din tiparele feminine. Cum arătă corpul ei, după mulți ani de culturism
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies