Nepotul Reginei, implicat într-un scandal amoros. ”E îndrăgostit nebunește”

Nepotul Reginei, implicat într-un scandal amoros. E îndrăgostit nebunește
Data publicarii: 29 Martie 2021
Data actualizare: 29 Martie 2021
Recent, nepotul Reginei, Peter Phillips, a fost acuzat că a încălcat regulile carantinei pentru a călători mai bine de 740 de kilometri să se întâlnească cu o superbă blondă.

Peter Phillips (43 de ani) este cel mare copil al prințesei Anne. Acesta a plecat din casa sa din Gloucestershire tocmai pe coasta de est a Scoției pentru a o vedea pe fiica unui mogul al petrolului, Lindsay Wallace, conform publicației The Sun.

Phillips o cunoaște pe Lindsay Wallace (40 de ani) prin sora lui, Zara, cu care s-a împrietenit pe când erau amândouă la școala din Aberdeenshire, ale cărei taxe se ridică la 40.000 de lire sterline pe an. 

Poliția i-a intervievat pe cei doi și a decis că legislația cu privire la limitarea răspândirii coronavirusului nu a fost încălcată.

Peter Phillips a declarat că a fost în Scoția în interes de serviciu, cu firma sa XF Medical, care produce teste rapid de identificare a infecției cu coronavirus. 

Pe de altă parte, surse citate de The Sun spun că Phillips este ”îndrăgostit nebunește” de Lindsay, care a mama este doi copii. 

Atât Phillips cât și doamna Wallace sunt despărțiți de partenerii lor. În ultimii ani, Lindsay a fost casnică, având în vedere că provine dintr-o familie foarte înstărită. Aceasta are o casă de 475.000 de lire sterline în St Cyrus, Montrose. 

Foto: Getty, Profimediaimages
 

Share în bucate: Supă rapidă de pește
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!