Noel Malcom iti prezinta cum a fost cu adevarat  cel mai mare compozitor roman in cartea "George Enescu  - Viata si muzica"!

Noel Malcom iti prezinta cum a fost cu adevarat cel mai mare compozitor roman in cartea George Enescu - Viata si muzica !
Data publicarii: 21 Septembrie 2011
Data actualizare: 21 Septembrie 2011
Britanicul Noel Malcom face o descriere amanuntita a vietii si operei unuia dintre cei mai mari artisti ai tarii, George Enescu, in cartea sa "George Enescu  - Viata si muzica".

Noel Malcom este recunoscut drept cel mai mare cunoscator al muzicii artistului. El vorbeste in cartea sa despre sursa de inspiratie a compozitorului si anume taraful de tigani si muzica bisericeasca. Pasiunea pentru acest gen de muzica i-a fost insuflata de tatal si unchii sai care au fost preoti.  Enescu se trage dintr-o familie de muzicieni,tatal sau stia sa cante la vioara, din voce si dirija un cor, in vreme ce mama sa canta la chitara si la pian.

Cartea este scoasa la editura Humanitas si face partea dintr-o serie de trei carti despre renumiti compozitori: Enescu, Mozart si Schubert.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies