O altă persoană din staff-ul lui Meghan Markle demisionează după șase luni. Care este motivul

O altă persoană din staff-ul lui Meghan Markle demisionează după șase luni. Care este motivul
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, bodyguard,
Data: 14 Ianuarie 2019
După doar șase luni alături de Meghan Markle, o altă persoană din staff-ul ei își dă demisia. 

Bodyguardul personal al lui Meghan Markle, o blondă înaltă al cărei nume nu a fost dat publicității din motive de securitate, a renunțat la postul său de la Casa Regală și se pare că va părăsi și Poliția Metropolitană.

Citește și: Al treilea angajat care demisionează din Casa Regală în ultimele 6 luni: „Meghan Markle are o atitudine dificilă"

Aceasta a stat alături de Ducesa de Sussex timp de aproximativ șase luni și s-a făcut remarcată în cadrul turneului regal din Fiji, când a scos-o pe Meghan dintr-o piață extrem de aglomerată.

Este deja a treia demisie din staff-ul lui Meghan, de când aceasta a devenit Ducesă.

Plecarea inspectorului Scotland Yard vine după ce Melissa Touabti, asistenta personală a lui Meghan, a părăsit Palatul Kensington, anul trecut, la doar șase luni după lucrul alături de fosta actriță de la Hollywood.

De asemenea, secretara privată a Prințului Harry și a lui Meghan, Samantha Cohen, va pleca în cursul acestui an, după 17 ani în slujba familiei regale. 

Colegii celei însărcinate cu protecția lui Meghan o descriu pe aceasta ”deosebită” și foarte bine privită în cadrul poliției.

Așadar, care este motivul pentru care aceasta demisionează?

Conform Express.co.uk, surse din Scotland Yard susțin că dorința lui Meghan de a fi văzută ca ”unul dintre oamenii de rând” a reprezentat o provocare pentru echipa care se ocupă cu protecția ei.

Spre deosebire de cei care au crescut în familia regală și au fost păziți de la o vârstă fragedă, să ai bodyguard poate fi ceva destul de incomod. Deși a fost o actriță cunoscută, ea încă putea să facă ceea ce își dorea, fără restricții. Însă, în poziția actuală, nu poate merge oriunde fără echipa de bodyguarzi, iar aceasta reprezintă o constrângere uriașă pentru o personalitate ca ea”.

Se pare că bodyguardul a colaborat cu Ducele și Ducesa de Sussex pentru întărirea securității la noua lor casă din Windsor, pe proprietatea Frogmore. Cuplul regal urmează să se mute aici înainte de venirea pe lume a primului lor copil, în primăvară. 

Foto: Getty
FULLSCREEN
O altă persoană din staff-ul lui Meghan Markle demisionează după șase luni. Care este motivul
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO