O femeie a urcat cu renul în autobuz, motivând că animalul a obosit. Cum au reacționat pasagerii

O femeie a urcat cu renul în autobuz, motivând că animalul a obosit. Cum au reacționat pasagerii
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Noiembrie 2021
Data actualizare: 10 Noiembrie 2021
Se pare că renii pot fi îmblânziți cu ușurință nu doar de către Moș Crăciun. O femeie din Rusia a devenit cunoscută pe rețelele sociale datorită animalului său de companie, un ren pe nume Ayakli, pe care îl plimbă chiar și cu autobuzul. 

Valeria Bolgova locuiește în apropierea celui mai nordic oraș din Siberia- Norilsk. Ea face parte din poporul Nganasan, pentru care renii reprezintă animale sfinte. Femeia a dresat-o pe Ayakli (o femelă ren) de când era pui, astfel încât acum participă alături de ea la tot felul de spectacole tradiționale.

Animalul a devenit o mică vedetă în comunitate. Un video în care renul a urcat în transportul public a stârnit amuzamentul utilizatorilor TikTok. Acesta a adunat, în scurt timp, peste 400.000 de vizualizări. 
 

@elenakrush.npr такое тоже, можно, у нас увидеть????????#Норильск ♬ Потеряли пацана - Tanir & Tyomcha


Într-un interviu pentru ngs24.ru, Valeria a declarat că în acea zi se întorcea de la un eveniment, iar animalul părea obosit. Astfel, s-a gândit să urce cu el în autobuz. Femeia mărturisește că în transport erau decât 5 pasageri, care nu au părut deloc daranjați. În schimb, șoferul a fost mai greu de convins. Acesta le-a permis să călătorească doar câteva stații. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Sursă foto: facebook.com/soyz.nganasan

Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies