O romanca a imortalizat cum arata frumusetea in diverse tari ale lumii, iar proiectul ei a devenit celebru pe internet

O romanca a imortalizat cum arata frumusetea in diverse tari ale lumii, iar proiectul ei a devenit celebru pe internet
Data publicarii: 26 Decembrie 2017
Data actualizare: 26 Decembrie 2017
Mihaela Noroc este o fotografa romanca in varsta de 31 de ani, care si-a petrecut ultimii patru ani calatorind in diferite colturi ale lumii, pentru a imortaliza cum arata frumusetea feminina in diverse tari.

Inceput in 2013, proiectul ei se numeste "Atlasul frumusetii" si este unul dintre cele mai cunoscute proiecte de fotografie din lume. De-a lungul timpului publicatii precum The Guardian, TIME, Business Insider sau Forbes au scris despre proiectul romancei, care a avut aparitii la CNN si la Oprah.

"Atlasul frumusetii" contine 500 de portrete feminine imortalizate in diverse colturi ale lumii, care fac furori pe internet. Pagina de facebook a proiectului are in prezent peste un milion de aprecieri, iar numarul fanilor creste pe zi ce trece.

In calatoria sa, romanca a fotografiat femei din diverse medii si societati, de la cele care traiesc in salbatica padure amazoniana, pana la cele de pe strazile cartierului Harlem, din New York City.

"Iubesc varietatea Pamantului si diversitatea oamenilor si incerc sa imortalizez mai mult decat chipul, sa le latura sincera si autentica si sa o fotografiez", marturiseste Mihaela pe website-ul ei.

alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies