O școală din Africa, ridicată din donații, a primit numele actorului Luke Perry

O școală din Africa, ridicată din donații, a primit numele actorului Luke Perry
Autor: Dan Brumar
Data: 30 Aprilie 2019
Actorul Luke Perry va fi mereu în amintirea elevilor unei școli din Malawi (Africa), grație fiicei sale. Sophie Perry a pus umărul la edificarea unei școli, care a primit numele regretatului actor din Beverly Hills, 90210.

O școală din Malawi, construită din donații în urma unei campanii derulate de Sophie Perry, a primit numele actorului din Beverly Hills, 90210. Unitatea de învățământ, care se va deschide miercuri, a fost ridicată cu ajutorul fiicei regretatului actor.

Sophie Perry, în vârstă de 18 ani, a locuit vreme de două luni în Malawi, unde s-a implicat direct în edificarea acestei clădiri.

Într-o postare pe Instagram, Sophie a mulțumit tuturor celor care au ajutat la realizarea proiectului.

„Mulțumesc tuturor celor care au donat pentru a ne ajuta cu proiectele noastre. Prima noastră școală este gata și nu vă pot spune ce mândră și entuziasmată sunt că o voi vedea deschisă miercuri”, a scris Sophie pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on


De altfel, tânăra se afla în Malawi când tatăl ei a suferit atacul cerebral care i-a fost fatal câteva zile mai târziu. Din fericire pentru ea, Sophie a ajuns la timp pentru a-și vedea tatăl înainte ca acesta să treacă la cele sfinte.

Luke Perry a decedat la 4 martie 2019, la vârsta de 52 de ani, pe fondul unor complicații survenite după atacul vascular cerebral pe care l-a suferit anterior.

Citește și: Prima reacție a fiicei lui Luke Perry după moartea tatălui: „Sunt recunoscătoare pentru dragostea voastră”

Sophie Perry s-a întors în Africa după moartea tatălui ei pentru a-și continua proiectele caritabile de acolo. 

După decesul fulgerător al starului din Beverly Hills, 90210, trupul său nu a fost înhumat. Familia a decis să-l incinereze pe Luke Perry, conform dorinței sale. Cenușa regretatului actor a fost depusă într-un loc drag lui, la o fermă din orășelul Vanleer. 

Actorul a cumpărat această proprietate în anul 1995, pe când filma la serialul de mare succes Beverly Hills, 90210.

Vezi și: Motivul pentru ca Victoria Raileanu s-a apucat de actorie

FULLSCREEN
O școală din Africa, ridicată din donații, a primit numele actorului Luke Perry
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO