O stewardesă de 24 de ani a murit imedit după ce avionul a aterizat. Cauza morții este surprinzătoare

O stewardesă de 24 de ani a murit imedit după ce avionul a aterizat. Cauza morții este surprinzătoare
Citeste mai mult despre: stewardesa, a murit,
Data publicarii: 23 Februarie 2023
Data actualizare: 23 Februarie 2023
Greta Dyrmishi (24 de ani) a murit pe neașteptate în timp ce se afla la bordul unui avion aparținând companiei Air Albania, care tocmai aterizase în Marea Britanie.

Investigații post-mortem au arătat că tânăra a murit din cauza ”sindromului morții subite la adulți”. Daily Mail menționează că Greta Dyrmishi călătorea din capitala Tirana către Londra în momentul în care și-a pierdut brusc cunoștința. 

Toată măsurile de prim ajutor au fost în zadar, iar medicii au confirmat că aceasta a decedat.

Sindromul morții subite aritmice (SMSA) este atunci când cineva moare brusc și neașteptat din cauza unui stop cardiac, dar cauza stopului cardiac nu poate fi găsită la autopsie.

Conform autorităților din Essex: ”La momentul incidentului, tânăra se afla în avion, lângă ușă. O anchetă detaliată este în curs”.

La momentul morții, Air Albania a declarat: ”După ce pasagerii au coborât din zborul nostru către Londra, unul dintre membrii echipajului a suferit un atac de cord. 

Am pierdut-o, cu toată intervenția medicală pe care a primit-o. A fost transportată la un spital din Londra, au fost respectate toate procedurile... Din respect pentru Greta și pentru familia ei, am hotărât să dăm știrea către public la timpul potrivit.

Foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!