Oscar 2021, reacții intense după decernarea premiilor. ”Cel mai urât final TV de la Urzeala tronurilor încoace!”

Oscar 2021, reacții intense după decernarea premiilor. Cel mai urât final TV de la Urzeala tronurilor încoace!
Citeste mai mult despre: Oscar 2021, Chadwick Boseman,
Data publicarii: 26 Aprilie 2021
Data actualizare: 26 Aprilie 2021
Deși a fost una dintre cele mai diverse ediții și va intra în istorie pentru premierea a unei femei de culoare și a unei asiatice la unele dintre cele mai importante categorii, Oscar 2021 a stârnit reacții intense pe social media.

Cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar - desemnată de mulți cea mai plictisitoare din istorie - a supărat mulți fani după ce, la categoria cel mai bun actor într-un rol principal, a fost ignorat regretatul Chadwick Boseman în favoarea lui Anthony Hopkins (83 de ani).
 

Vezi și: Oscar 2021. Lista completă a câștigătorilor. ”Nomadland”, desemnat cel mai bun film

Hopkins a devenit, cu rolul din ”Father”, cel mai în vârstă actor care a câștigat Oscarul. Prima oară a luat statueta acum 30 de ani, pentru rolul Hannibal Lecter, din ”Tăcerea mieilor”.

 

Deși a mai fost nominalizat de atunci de cinci ori, nimeni nu se aștepta să câștige, majoritatea gândindu-se că Boseman va primi, postum, un Oscar. Chadwick Boseman a murit anul trecut, în luna august, la 43 de ani, de cancer la colon, dar a primit o nominalizare pentru ultimul său rol, în filmul Ma Rainey's Black Bottom.  

De altfel, Anthony Hopkins nici nu a participat la ceremonie și nu a transmis un mesaj de mulțumire. 
 

De asemenea, telespectatorii au fost siderați de secțiunea In Memoriam, dedicată celor care au murit în ultimul an - printre care Chadwick Boseman, Helen McCrory și Sir Sean Connery -  care a fost derulată pe repede înainte și pe o muzică extrem de antrenantă.  


Foto: Getty
 
Un spectacol al filmelor + un spectacol al gustului. Ceremonia premiilor Oscar + un espresso desăvârșit L’OR. Savurează-le împreună – pe VOYO!
Capsule din aluminiu L’OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*.
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies