(P) Cardinalle Photography în topul celor mai buni fotografi de nuntă din România

(P) Cardinalle Photography în topul celor mai buni fotografi de nuntă din România
Data publicarii: 31 Martie 2023
Data actualizare: 03 Aprilie 2023
Păreri despre compania Cardinalle Photography și cum au reușit să se mențină in topul celor mai buni fotografi de nuntă din România.

Când vine vorba de nunți reușite Cardinalle Photography este un nume care trebuie să fie luat în considerare. Având o experiență de peste 10 ani în domeniul videografiei și fotografiei de evenimente cei din echipa Cardinalle au fost de acord să ne împărtășească câteva din secretele ce i-au menținut în topul celor mai buni fotografi de nuntă din România:

Cum ați debutat în domeniul fotografiei de nuntă?

Răzvan B. (Cardinalle Photography): Debutul în zona fotografiei nu a fost unul brusc. Am cochetat cu fotografia de mic copil, tatăl meu având un minilaborator foto în casă. Am absolvit departamentul de fotografie din cadrul Universității Naționale de Arte din București.

În decursul anilor am mers în paralel atât cu pasiunea cât și cu jobul din publicitate pe care îl aveam, îmbinând cele două direcții.

Decizia de a intra în zona  fotografiei de eveniment a venit pe parcurs. Avem deja un buget  investit în echipamente foto profesionale. Eram chemat să particip ca și fotograf la diferite evenimente culturale, corporate, spectacole, piese de teatru etc. Interactionam cu foarte multă lume din diferite medii. Mă simțeam bine în mijlocul oamenilor.

“Am simțit nevoia să mă aproprii de oameni”

Apropierea de oameni a fost principalul vector care m-a determinat să mă manifest și în calitate de fotograf de nuntă. Rutina din mediul corporate devenise aproape de nesuportat. Am început colaborări ca și fotograf secund cu organizatori de evenimente din domeniu.

De ce “Cardinalle Photography”?

Răzvan B.(Cardinalle Photography): Eram nemulțumit de modul de abordare al multor firme din domeniul organizării de evenimente. O practică de business dusă într-o direcție greșită. Moneda se bătea pe cantitate în detrimentul serviciilor de calitate. La foarte multe evenimente erau trimiși fotografi începători, ghidați doar de impulsul de a face un surplus financiar rapid și atât… Astfel fotografia era separată de cel mai important atu al său și anume: latura artistică!

Cât despre denumirea companiei, am preferat idea de unitate, de echipă. Majoritatea oamenilor nu înțeleg un aspect esențial: chiar și în cadrul evenimentelor mai reduse, nu le poți face pe toate de unul singur. Ai nevoie de colaboratori buni, de oameni serioși și dedicați cauzei. Am cunoscut niște oameni deosebiți, specialiști în imagine cu care ne-am împărțit sarcinile ( videografi, asistenți de lumina și sunet, DTP și operator producție pentru albumele foto). De aceea am refuzat să îmi pun amprenta mea totală asupra denumirii, eliminând numele personal și mergând pe dimensiunea echipei.

Cardinalle Photography încapsulează un mesaj subliminal, ideea de direcție. Direcția bună ce ne-am propus să o urmăm în zona fotografiei de eveniment, asemeni punctelor cardinale, să nu ne abatem de la drumul cel bun.

Care este cel mai important lucru pentru un fotograf de nuntă?

Răzvan B. (Cardinalle Photography): În primul rând seriozitatea. Seriozitatea despre care fac referire se manifestă în mai multe direcții.

Seriozitatea fotografului pe care o are în primul rând față de sine, dacă își dorește cu adevărat această meserie și nu o face strict doar pentru un câștig material. În această dimensiune se încadrează și voința permanentă de a privi lucrurile cu pasiune, de a progresa.

Seriozitatea pe care o manifestă față de clienți, nunta fiind un eveniment cu greutate din viață oricăruia. Seriozitatea pe care o manifestă față de oamenii cu care colaborează, deoarece, așa cum am menționat mai sus, echipa este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui fotograf de nuntă.

În încheierea articolului

Datorită abordării lor atent planificate și structurate, Cardinalle Photography a ajuns în topul celor mai buni fotografi de nuntă din România. Echipa de profesioniști reușește să creeze imagini spectaculoase, cu un impact vizual puternic, ce reușesc să surprindă esența fiecărui moment și să creeze amintiri de neuitat pentru cei ce le-au ales serviciile.

În plus, Cardinalle Photography este o companie care nu se limitează doar la fotografii de nuntă. Ei oferă și servicii de fotografii de logodnă, botezuri, sesiuni foto în aer liber, portrete și alte evenimente speciale. Această abordare diversificată și creativă permite clienților să beneficieze de o varietate de servicii de fotografie, cu un nivel de calitate și profesionalism înalt.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nuntă cu experiență, atent la detalii și cu o abordare unică, Cardinalle Photography este o alegere excelentă. Cu o abordare personalizată și un stil unic, aceștia vor reuși să surprindă cele mai frumoase momente din ziua cea mare și să va ofere amintiri de neuitat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!