(P) Cauți un pat modern pentru dormitorul tău? Iată câteva sugestii

(P) Cauți un pat modern pentru dormitorul tău? Iată câteva sugestii
Citeste mai mult despre: pat, pat modern,
Autor: Ionela Lupu
Data: 18 Noiembrie 2019
În amenajarea dormitorului, patul reprezintă piesa centrală, în jurul căruia vei alege toate celelalte obiecte de mobilier și decorațiunile. Din acest motiv, trebuie să ții cont de niște criterii clare de achiziționare, astfel încât să influențezi designul întregii camere

 Află cum poți alege un pat modern pentru dormitorul tău, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Cum arată un pat modern

Amenajarea corectă a unui dormitor modern începe cu alegerea patului, apoi cu a celorlalte obiecte de mobilier, întrucât scopul principal al acestei camere este odihna. Dacă dorești, te poți îndrepta și către achiziționarea unui set pentru dormitor, care conține atât patul, cât și un dulap și câteva noptiere sau comode. În plus, pentru a scuti timp prețios în alegerea patului ideal, este indicat să ții cont și de caracteristicile principale, care aparțin unui pat modern. Astfel, prima dintre ele include forma patului - cadrul unui pat modern poate să aibă o formă dreptunghiulară sau ușor ovală, cât mai simplă.

Dacă alegi un pat de dimensiuni mari, trebuie să optezi pentru un cadru practic, care asigură libertate de mișcare și poate fi ușor de mutat, în caz de nevoie. În egală măsură, tăblia patului trebuie să fie confecționată din același material precum cadrul și poate include și noptierele în designul camerei. Acest detaliu poate oferi un aspect favorabil camerei și te îndeamnă să renunți la achiziționarea separată a altor obiecte de mobilier.

Criterii de care să ții cont pentru alegerea unui pat modern

În alegerea unui pat modern, trebuie să ții cont atât de criteriile esențiale în amenajarea dormitorului, la care se adaugă și preferințele personale. În acest sens, trebuie să ai în vedere atât dimensiunea patului în raport cu încăperea, cât și numărul de persoane care îl vor folosi. Dacă un pat mic poate fi util unei singure persoane, în cazul unui cuplu, se poate opta pentru un pat de dimensiuni generoase. 

Totodată, materialul este un alt criteriu care trebuie luat în calcul atunci când vrei să cumperi un pat modern. Cele mai multe modele sunt confecționate din PAL, grație aspectului minimalist, a greutății mici și a prețului accesibil. Nu uita să iei în considerare și înălțimea patului - un pat cu o înălțime mică poate să ofere camerei un aspect mai elegant, în timp ce un pat mai înalt, cu picioare, se recomandă pentru un dormitor mic. Pe piață există și modele de paturi care au spații de depozitare, unde poți așeza pilota, pernele sau lenjeriile de pat, indicate pentru o cameră de dimensiuni reduse.

Modele de paturi pentru un dormitor modern

Pentru a-i oferi dormitorului tău mai multă eleganță, poți opta pentru paturi matrimoniale tapițate, extrem de populare în zilele noastre. Aceste modele pot fi tapițate cu piele ecologică, țesătură sau catifea, în funcție de preferințele tale și de materialele celorlalte obiecte din încăpere. În afară de utilitatea de a te așeza pe un taburet sau pe băncuța de la capătul patului, modelele tapițate beneficiază și de spații generoase de depozitare, prin ladă.

În plus, paturile tapițate de la maxinovafurniture.ro pot fi realizate pe diferite dimensiuni, astfel încât să se încadreze într-un dormitor modern. În egală măsură, pentru momentele în care ai musafiri, poți alege să achiziționezi și un pat pliant, pliabil, conceput pe o structură metalică foarte solidă.

Ține cont de sfaturile noastre și descoperă cele mai moderne tipuri de paturi, pentru a-ți transforma dormitorul într-un adevărat spațiu de relaxare!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO