(P) Ce spun despre tine bijuteriile preferate?

(P) Ce spun despre tine bijuteriile preferate?
Data: 25 Octombrie 2019
Te-ai întrebat vreodată ce spun bijuteriile tale preferate despre personalitatea ta? De multe ori, accesoriile pe care le alegi pot să le ofere indicii oamenilor din jur cu privire la felul tău de a fi. 

Tocmai de aceea este important să înţelegi ce transmit anumite bijuterii şi cât de bine se potrivesc acestea cu stilul tău.

Bijuteriile masive şi strălucitoare

Bijuteriile masive şi strălucitoare, cum ar fi colierele, lanţurile mai groase, inelele statement sau cerceii rotunzi, sunt purtate de obicei de persoanele care adoră să fie în centrul atenţiei şi care au multă încredere de sine. Persoanele care preferă acest tip de bijuterii au un stil extravagant, o personalitate debordantă şi nu se tem niciodată de părerea celor din jur. 

Bijuteriile cu perle

Femeile care poartă bijuterii cu perle se ghidează după o serie de valori tradiţionale şi sunt atrase de lucrurile rafinate. De obicei, perlele sunt asociate cu perioada retro, iar atunci femeile aveau un stil simplu şi elegant. Un bun exemplu poate fi chiar Audrey Hepburn, o figură feminină emblematică. În zilele noastre, perlele sunt folosite şi pentru agrafe de păr, brăţări, curele sau sunt cusute direct în broderia puloverelor sau a cămăşilor.

Bijuteriile minimaliste

Persoanele care poartă bijuterii moderne, cu aspect minimalist, sunt de obicei extrem de bine organizate şi au o personalitate misterioasă. De obicei, persoanele atrase de stilul minimalist preferă inele de argint simple, brăţări subţiri sau cercei din metal, cu diverse forme geometrice. Cei care aleg bijuteriile minimaliste apreciază de obicei lucrurile mărunte din viaţă şi sunt mereu în căutarea unui sentiment de echilibru.

Bijuteriile vintage

Bijuteriile vintage se găsesc adesea în târgurile de antichităţi,  iar cei care le poartă au o personalitate romantică şi o fire nostalgică. De asemenea, persoanele care deţin astfel de bijuterii nu se dau în vânt după marile branduri, ci preferă o piesă de colecţie, care să aibă o poveste interesantă. Cei care iubesc bijuteriile vintage sunt de obicei persoane interesante, cu aptitudini conversaţionale foarte bine dezvoltate.

Bijuteriile cu pietre semipreţioase

Bijuteriile decorate cu pietre semipreţioase, precum cuarţul, ametistul, piatra lunii sau chihlimbarul, sunt purtate de persoanele care iubesc natura, care au un stil liber şi nonconformist. Aceste bijuterii creează o conexiune cu natura şi cu mediul înconjurător şi sunt potrivite pentru cei dornici de aventură, dar şi pentru adepţii stilului boho sau hippie.

Bijuteriile de lux

Persoanele care aleg să poarte bijuterii create de branduri de lux sunt întotdeauna cele care acordă mare atenţie fiecărui detaliu. Femeile care poartă cercei, brăţări sau coliere cu diamante sau pietre scumpe sunt ambiţioase şi muncesc din greu pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Ele aleg astfel de accesorii deoarece le place să fie admirate pentru gusturile lor, iar acest lucru le creşte încrederea de sine. Cu câteva bijuterii statement, orice femeie va atrage mereu atenţia tuturor la orice eveniment.

Aşadar, acum ştii ce spun cerceii tăi despre tine şi cum percep oamenii colierele pe care le porţi şi ce mesaje pot transmite bijuteriile tale. În funcţie de stilul vestimentar, de starea de spirit şi de evenimentele la care participi, poţi oricând să încerci şi alte tipuri de bijuterii şi să descoperi ce te caracterizează cel mai bine. 

Avantajul bijuteriilor este acela că le poţi schimba în fiecare zi, în funcţie de ceea ce vrei să transmiţi.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO