(P) Mașina de surfilat și cea de brodat – indispensabile atelierelor de creație

(P) Mașina de surfilat și cea de brodat ndash; indispensabile atelierelor de creație
Autor: Redactia
Data publicarii: 26 Iunie 2019
Data actualizare: 26 Iunie 2019
Fie că deții un mic atelier de creație, că lucrezi într-o fabrică textilă de mari dimensiuni sau pur și simplu confecționezi haine acasă din pasiune, pentru a te bucura pe deplin de arta croitoriei trebuie să treci de nivelul minim, de simplă coasere.

Creativitatea și ideile inovatoare nu pot fi exprimate doar cu ajutorul unui aparat cu simplă funcție de coasere, ci prin intermediul unor modele de mașini de surfilat profesionale și a unora de brodat performante. Vestea bună, cel puțin pentru pasionații de croitorie care confecționează haine acasă, este că pe piață există aparate care îmbină două funcții simultan, cum ar fi, de exemplu, mașina de cusut și surfilat sau cea de cusut și brodat.

Pentru atelierele de creație sau marile făbrici, mașinile cu funcții speciale de bază cum sunt cele de surfilat sau de brodat sunt mult mai potrivite decât cele 2 în 1, pentru că permit un control mult mai bun asupra tipului de cusătură și, de asemenea, capacitățile superioare sunt centrate pe o singură funcție.

Mașina de brodat – inovație pentru modele deosebite de articole vestimentare

Achiziție inteligentă atât pentru uz personal, cât și pentru atelierele de croitorie, mașina de brodat este capabilă să îi ofere croitorului ajutorul necesar pentru conceperea unor modele deosebite și unice pe țesături sau articole vestimentare, aducând acestora o notă personală în ceea ce privește aspectul. Datorită evoluției tehnologice, astăzi ne bucurăm de existența unor mașini de cusut cu broderie computerizată, menite să faciliteze întregul proces de creație. 

Astfel, ușurând atât munca lucrătorilor industriali, cât și pe cea a celor casnici, mașina de brodat cu programe de broderie actuale și moderne, personalizate după bunul plac al utilizatorului, poate fi văzută ca fiind indispensabilă în industria creativă a confecțiilor, unde unicitatea se îmbină cu arta și viziunea, în scopul conceperii unor articole aparte.  

Trei dintre cele mai folosite modele de mașini de brodat care utilizează un software de broderie modern aparțin brandului Brother: Inovv-Is F440, Innov-Is 800E și Inovv-Is M240 MD. Fiecare dintre acestea dispune de peste 120 de modele de broderie prestabilite, de viteză și spațiu mare de coasere.

Mașina de surfilat – necesară pentru rezistența în timp a articolelor vestimentare

Mașina de surfilat servește întăririi marginilor țesăturilor și ale pieselor vestimentare, prevenind destrămarea acestora în timp. Este evident un aparat esențial atelierelor de creație și, mai ales, făbricilor care produc un volum impresionant de articole textile în scop comercial, motiv pentru care, funcția de surfilare este adesea inclusă într-o mașină de cusut 2 în 1. Din nou, și aici tehnologia ne permite astăzi să ne bucurăm de aparate ultra performante, capabile să execute cele mai complexe sarcini, într-un timp impresionant.

Trei dintre modelele apreciate de făbrici și atelierele de croitorie aparțin atât brandului Brother, cât și a altora renumite în domeniu: mașina de surfilat Brother 4234 D, mașina de surfilat Baby Lock Imagine BLE1AT-2 și mașina de surfilat Gritzner 788. 

Toate acestea vor oferi, cu cel mai mic efort din partea croitorului, o cusătură impecabilă, discretă, dar foarte rezistentă, realizată într-un timp record. Țesăturile de orice fel sau diversele articole vestimentare vor avea margini rezistente, care nu riscă să se destrame ușor.

De unde achiziționăm mașini de brodat și surfilat performante?

Distribuitorul de la care alegem mașina de brodat sau de surfilat are o mare relevanță în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea acesteia. Experiența și vechimea în domeniu ar trebui să-și pună amprenta asupra profesionalismului magazinului de vânzare. 

Bro Rom, cel mai vechi furnizor Brother în România, dispune de un portofoliu impresionant de mașini de cusut profesionale, industriale sau pentru începători. Fie că vorbim de produse 2 în 1 sau de produse cu funcții specifice, un lucru este cert: calitatea oferită de Bro Rom nu trebuie pusă sub semnul întrebării.

Modelele de mașini de brodat și de surfilat menționate anterior se regăsesc pe site-ul cusutsibrodat.ro, alături de alte produse remarcabile și de accesorii de croitorie indispensabile. Cei interesați de achiziția unui astfel de aparat sau de completarea trusei de croitorie cu piese lipsă, pot accesa site-ul companiei pentru a descoperi ofertele și discounturile.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies