(P) Noua vedetă în rândul accesoriilor mobile - husa 360 magnetică cu folie și pe față, de la Stifler

(P) Noua vedetă în rândul accesoriilor mobile - husa 360 magnetică cu folie și pe față, de la Stifler
Citeste mai mult despre: husa, accesori mobile,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 27 Septembrie 2019
Ne-am obișnuit să ne ghidăm alegerile după sugestiile trendsetter-ilor, motiv pentru care urmărim constant noutățile care apar pe toate nișele.

În atenția publicului larg - pentru că aproape oricine deține astăzi un smartphone, este un nou concept de husă, ce promite avantaje pe toate planurile. 

Este vorba despre modelul 360 magnetic, ce oferă protecție inclusiv ecranului, disponibil în magazinul online Stifler - specializat în produse inovative și accesorii de protecție pentru dispozitivele mobile. Este un nou trend în rândul accesoriilor mobile, definit de o serie de caracteristici demne de remarcat. 

Husa 360 magnetică cu sticlă față - spate, vedeta de sezon

Au onoarea de a-și completa estetic și funcțional smartphone-ul atât cei care sunt fani Samsung și Huawei, cât și utilizatorii de iPhone. Stifler s-a asigurat că vine cu opțiuni în acest sens pentru toți, oferind aceleași avantaje cu care și-a obișnuit publicul. 

Este o husă care impresionează atât prin protecția sporită asigurată dispozitivelor inteligente - fiind de altfel și motivul principal pentru care a fost confecționată, cât și prin estetica aparte pe care o redă acestora. 

Cui se potrivește acest model inedit? Se adresează tuturor celor care doresc să iasă din tipare, printr-un design cu totul special al telefonului. Despre disponibilitatea modelelor de huse pentru telefon de la Stifler, parte din această linie, pot afla cei interesați direct pe Stifler.ro. 

Au la bază un aliaj metalic deosebit de rezistent, mai exact în zona bumperului. Sticla securizată este cea care va îmbrăca telefonul integral, fiind un model 360. Închiderea sa este de asemenea specială, pentru că se realizează prin magneții puternici dispuși strategic la marginile husei. Nici o latură a dispozitivului nu rămâne fără protecție pentru că husa a fost proiectată astfel încât să vizeze fiecare parte a acestuia. 

Ceea ce convine și atrage mai ales la noua vedetă din rândul huselor de protecție pentru smartphone-uri este faptul că nu adaugă grosime acestora, ci îi mențin design-ul modern din fabrică. Ideea de a păstra caracteristicile originale ale lor este una încântătoare, mai ales când a fost și motivul pentru care alegerea a vizat un anumit model. 

Unii au manifestat scepticism vizavi de acest tip inovativ de husă. Modelul 360 cu sticlă securizată a depășit însă așteptările celor care erau siguri că magneții prin care husa realizează închiderea ar bruia semnalul SIM. Nici vorbă de așa ceva!

Totul a fost gândit în așa fel încât cei ce o folosesc să se bucure de experiențe deosebite de utilizare, fără grija că prima căzătură va impune înlocuirea unor componente sau chiar a întregului dispozitiv. Materialul ce îmbracă bumperul este cel care se asigură că dispozitivul beneficiază de protecția necesară în caz de șocuri sau căzături. Cât despre sticla securizată elegantă ce îl îmbracă propriu zis, aceasta va ține eficient la distanță zgârieturile, respectiv diversele semne ce ar putea afecta estetica sau funcționalitatea lui. 

Elementul surpriză? Protecția este mult sporită, mai ales la nivelul camerei multimedia, prin design-ul inteligent al husei în această zonă. Marginile pronunțate oferă așadar un grad înalt de protecție al acesteia. 

Inovație și siguranță - astfel poate fi clasată husa 360 magnetică pe care cei interesați o pot comanda din magazinul online Stifler. 

Vestea îmbucurătoare pentru cei ce țin mult ca aspectul estetic al husei să fie unul peste orice așteptări este că există diversitate de culori în ceea ce privește marginile acesteia. În funcție de modelul dorit, raportat la smartphone-ul deținut, fiecare poate consulta portofoliul online pentru a verifica disponibilitatea stocurilor și pentru a plasa comanda dorită. Prețurile aferente acestui model, în raport cu protecția pe care o promite, sunt echilibrate și accesibile. Mai multe detalii interesante despre noua vedetă în materie de huse de protecție sunt disponibile pe Stifler.ro. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies