(P) Ochelari pentru forma feței ovale

(P) Ochelari pentru forma feței ovale
Data: 16 August 2019
Ai obosit încercând să găseșți o pereche de ochelari care să ți se potrivească perfect?

Ai avut probleme în a încerca să îți dai seama ce fel de rame sunt potrivite pentru formatul feței tale?

Ei bine, citind micul nostru ghid, vei afla că exista o rama perfecta pentru fiecare tip de fata, și vei înțelege care este cea mai potrivită pentru tine.

Alegerea unei perechi de ochelari nepotriviți, te poate face să te simți ciudat. Poate simt că îți vor aluneca de pe nas, fiind prea mari, că îți astupă prea mult din față, sau că sunt prea mici.

Din fericire, există anumite stiluri care arată exact cum trebuie, potrivite pentru fiecare tip de față; trebuie doar să șții ce stil ți se potrivește.

Există mai multe forme diferite de fețe, cum ar fi ovale, pătrate, în formă de inimă și rotunde, dar există una care pare a fi cea mai norocoasă în a-și găși perechea de ochelari potrivită. O față în formă de oval arată foarte bine cu ochelari, pentru că îi potențează frumusețea naturală. Proporțiile echilibrate, oasele ridicate ale obrazului și o barbie îngustă sunt principalele sale calități.

Celebrități cu formă feței ovală 

Anne Hathaway, Rachel McAdams, Jessica Biel și Gwyneth Paltrow sunt doar câteva dintre frumusețile de astăzi cu fete de formă ovală. 


Ce formă are față ta?

Este posibil să ai una dintre următoarele forme de față: oval, pătrat, rotund, inima sau diamant. Privind într-o oglindă și uitându-te la caracteristicile tale faciale, poți află care formă ți se potrivește!

Nu eșți sigur(a) dacă ai o față de formă ovală?

Pentru a îți da seama, formele ovale ale fetei sunt caracterizate mai ales de maxilarele curbate ușor. Apoi, lățimea frunțîi este de obicei puțîn mai mare decât bărbia. Dacă și pomețîi sunt plasați puțîn mai sus pe față, este clar un semn bun, care îți confirmă faptul că față ta este de formă ovală.

Ce tipuri de ochelari se potrivesc unei fete ovale?

Multe forme diferite de ochelari se potrivesc fețelor de formă ovală. O față de formă ovală prezintă porți mai mari și ușor la largi, care se îngustează spre frunte. Această formă lungă , rotunjită, a fetei, îți va permite să porți aproape orice stil, în special rame de dimensiuni mari.

Având o față de formă ovală poți îndrăzni să porți culori funcky, texturi diferite și orice formă de cadru. Posibilitățile sunt nelimitate!

Un stat prețios ar fi să stai departe de cadrele foarte înguste care ar putea adaugă lungime inutilă, formatului fetei ovale.

De ce este mai ușor să găseșți ochelari pentru față de formă ovală?

Pentru că fața ovală arată bine cu aproape orice tip de ramă.

În mod tipic, cel mai popular cadru pentru fetele ovale sunt formele geometrice, cum ar fi pătrățele sau dreptunghiurile. Acestea aduc echilibrul natural fetei și evidențiază cele mai frumoase trăsături. De asemenea, asigura-te că îți cauți o pereche care este mai largă în jurul ochilor

Evită cadre care sunt prea mari pentru fața ta și acoperă mai mult de jumătate din ea. Încearcă mai multe stiluri diferite până când găseșți o pereche care ți se potrivește perfect. O pereche care acoperă prea mult din fața ta, nu va fi măgulitoare.

Atunci cand alegi ochelari pentru fata de forma ovala, ai în vedere și culoarea. Culorile care se potrivesc cu ochii și părul vor arată cel mai bine și îți vor aduce cele mai multe complimente. În timp ce ochii căprui arată cel mai bine atunci când se asortează cu tonuri de culori similare, ochii albaștri și cei verzi se asortează mai bine cu nuanțe mai întunecate sau colorate.

Blondele pot merge pe nuanțe  întunecate, negru sau verde și ar trebui să evite tonurile galbene sau aurii. Dacă eșți o brunetă, alege ochelari cu tonuri calde, cum ar fi bej, maro și negru deschis.

Persoanele cu chipuri ovale au caracteristici uniform proporționate, care le dau cele mai mari șanse atunci când vine vorba de opțiunile lor în materie de stil. Ele pot experimenta și pot fi oricât de extravagante își doresc.

Tipuri de ochelari potriviți fetei ovale

 

  • Ochelarii retro vintage.

Ar trebui să nu ai nici o reținere când vine vorba despre ochelarii clasici Wayfarer. Vrei însă să  încerci ceva ciudat dar drăguț? Alege niște ochelari în formă de ochi de pisică și un strop de culoare.

  • Ochelarii rotunzi

Oamenii cu fețele ovale fac ochelari rotunzi să arate bine, într-un fel diferit de oricare altul, deci profită la maxim de ei!

  •  Ochelarii Aviator

Stilul aviatorului nu se limitează doar la ochelarii de soare. Aceste alegeri sunt unele dintre cele mai bune în materie de ochelari pentru bărbațîi cu chipuri ovale.

  • Ochelari de vedere de tip Glamour și distractiv.

Ochelarii cu formă de ochi de pisica sunt un clasic vintage, care poate aduce o adiere răcoritoare oricărei ținute.

  •  Ochelarii Wayfarer

Acest stil clasic  este preferatul vedetelor americane. I-ai văzut purtați de către Michael Jackson, John F. Kennedy și Madonna. Nu pierde șansă de a îi încerca.

Ce culoare de ochelari ți se potrivește?

Joacă-te cu culori și texturi care te fac să ieși din mulțime. Alege culori care se potrivesc cu tonul pielii tale și culoarea ochilor. Ramele cu tonuri de auriu, roz, opal, nuanțe violete sau de culoare maro sunt potrivite pentru ochii albaștri și verzi. Tonurile calde complimentează ochii căprui. Gri și verde profund merge bine cu ochii de culoarea căprui.

Concluzie

Înainte de merge la cumpărături, mai avem un lucru de spus. În timp ce există, într-adevăr, o gamă largă de ochelari potriviți pentru fețele ovale, există totuși un sfat important pe care trebuie să-l ții minte: ai grijă să nu îți cumperi ochelari cu ramele prea mari! Fețele ovale sunt atractive pentru ochelari datorită caracteristicilor faciale uniform plasate. O pereche de rame supradimensionate ar putea strica acel echilibru. Asigură-te că selectezi dimensiunea potrivită, în funcție de distanță pupilară și de lățimea tamplelor.

Acest stil clasic  este preferatul vedetelor americane. I-ai văzut purtați de către Michael Jackson, John F. Kennedy și Madonna. Nu pierde șansa de a îi încerca.

FULLSCREEN
(P) Ochelari pentru forma feței ovale
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO