(P) Oja semipermanentă în culoarea violet – Tendințe la modă

(P) Oja semipermanentă în culoarea violet ndash; Tendințe la modă
Citeste mai mult despre: oja semipermanenta, lac de unghii,
Data publicarii: 08 Februarie 2023
Data actualizare: 08 Februarie 2023
Manichiura este o parte integrantă a imaginii majorității fetelor. Prin urmare, pot petrece ore întregi căutând un design interesant pentru a-și decora unghiile. Pentru fetele care abia încep să-și creeze manichiuri, acest proces poate părea foarte complicat. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pentru ca designul să fie perfect, este necesar nu numai să exersezi mult, ci și să știi ce produse să alegi.

Dacă mai devreme au fost folosite culori deschise și abia vizibile pentru manichiură, acum cel mai adesea, unghiile sunt vopsite cu ojă semipermanentă în nuanțe strălucitoare, saturate. Una dintre ele este oja semipermanenta violet, care arată foarte impresionant și sfidător.

Oja semipermanentă violet - Recomandări

Înainte de a folosi această culoare neobișnuită și de a-ți face unghiile violet, iată câteva sfaturi utile. Această nuanță nu este compatibilă cu toate culorile. Prin urmare, este necesar ca tonurile să se potrivească cât mai precis posibil. De exemplu, dacă este selectată vopsea violet închis, aceasta va fi aproape invizibilă pe un fundal negru sau verde închis. Desenarea unor modele complexe în acest caz, este pur și simplu inutilă.

Dacă o fată intenționează să combine culorile violet și deschise într-un model, ar trebui să înțeleagă că o nuanță deschisă ar trebui să servească drept strat principal. În caz contrar, un fundal întunecat va fi vizibil prin model. Și nu este foarte plăcut din punct de vedere estetic.

Particularități

Unghiile cu oja semipermanentă violet sunt foarte frumoase. Ce trebuie să știi înainte de a te decide să-ți faci o astfel de manichiură? Trebuie amintit că această culoare nu este atât de simplă pe cât pare la prima vedere. O fată ar trebui să învețe mai multe despre semnificația nuanțelor acestui ton înainte de a face o alegere. Prin urmare, tonurile mai deschise sunt potrivite pentru aproape orice. Prin urmare, ele pot fi folosite acasă. Sunt perfecte pentru fetele cu unghii lungi curate. Culorile închise îi conferă femeii o anumită soliditate și, prin urmare, arată bine cu rochiile de seară. În plus, oja semipermanentă violet închis prelungește vizual unghiile, astfel încât nu trebuie să le construiești.

Pregătirea

Înainte de a face chiar și cele mai comune modele de unghii violet, acestea trebuie să fie pregătite. Pentru a face acest lucru, îndepărtează stratul vechi de lac (dacă există), pilește fiecare placă a unghiei cu o pilă de unghii și îndepărtează cuticula. De asemenea, merită să ai grijă de viitoarea manichiură prin aplicarea primului strat de lac transparent de întărire. La final, trebuie aplicat un alt strat transparent pentru a proteja manichiura și a o face mai durabilă.

Manichiura roz-violet cu oja semipermanentă

Iată cum poți să faci unghii roz-violet. Pentru a crea acest design interesant, vei avea nevoie de ojă semipermanentă în culorile liliac, roz, negru, violet închis sau albastru, bandă adezivă, perie pentru manichiură. Când oja semipermanentă este uscată, poți trece la manichiură. Inițial, unghiile sunt acoperite cu un strat uniform de ojă liliac, care servește ca o culoare principală. Când stratul este complet uscat, lipește o bandă adezivă pe unghii, astfel încât să acopere jumătate din placă și patul unghiei pe cealaltă parte. Spațiul rămas este colorat în roz.

Când lacul se usucă, este necesar să îndepărtezi cu atenție banda și să lipești benzi noi, astfel încât doar un sfert din unghie să rămână liber. În acest caz, partea ar trebui să fie deasupra și să nu depășească culoarea roz. Apoi, cu o pensulă subțire, încercuiește dreptunghiul roz, cu oja semipermanentă  neagră. Nu uita liantul de la sfârșit. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!