(P) Povestea şi beneficiile extensiilor din păr natural Zen

(P) Povestea şi beneficiile extensiilor din păr natural Zen
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Mai 2019
Data actualizare: 31 Mai 2019
Ştim cu toţii că noul trend în 2019 este să obţinem cu orice pret extensii de par natural, ca să se menţină mai mult, să pară naturale şi să aibă un luciu natural aşa cum are părul normal şi natural pe care îl purtăm zi de zi. 

Cu toţii ne dorim extensii de o calitate superioară, mai ales atunci când vedem în tabloide un look senzaţional, fresh şi strălucitor. 

Astfel că, povestea extensiilor gen începe cu stilistul Mihai Partea, care de-a lungul timpului s-a confruntat cu foarte multe neplăceri pentru că clientele îşi doreau extensii de par premium şi nu ceva ce se găsea la orice colţ promovându-le ca premium, deşi ele erau de cele mai multe ori făcute din materiale care imită părul, însă odată ce achiziţiona pentru clientele sale doar extensii profesionale, ajungând să îşi facă chiar şi un brand pe această nişă, profesionalismul şi extensiile premium fiind cartea lui de vizită, s-a gândit că ar putea face mult mai mult. Să ofere atât stiliştilor din întreaga Românie cât şi clientelor, extensii de par naturale 100%.

Mihai Partea ne spunea că:  de la idée la acţiune nu au fost decât câteva zile. Astfel că după ce şi-a format deja o clientelă printre stiliştii din România, care s-au declarat foarte mulţumiţi de marfa pe care au procurat-o, s-a gândit că ar fi timpul să lase o şansă şi pentru clientela de zi cu zi care are aceleaşi aspiraţii. Un păr sănătos, plin de vitalitate, de lungă durată şi o sclipire unică, pe care doar un păr natural ar putea să le transmită. Aşadar, porţile s-au deschis de indată pe https://extensiizen.ro, lucru ce vă oferă ocazia să vă alegeţi acum cele mai bune extensii din par natural care vi se potrivesc.

Ce beneficii obţineţi dacă alegeţi extensii din păr natural?

Printre primele beneficii pe care le obţineţi atunci când veţi opta pentru extensii din par natural se enumeră volumul, un păr mai ferm, mai lung, mai rezistent şi o încredere în plus nemărginită. Extensiile din păr natural se manifestă la fel ca şi părul natural. Astfel că poate fi pieptănat, poate fi spălat, poate fi tratat cu tratamente de păr pentru că odată ce fac parte din părul nostru ele trebuie şi hrănite cu anumite tratamente, ca să îşi păstreze textura, pot fi coafate, îndreptate şi ondulate, dar şi vopsite în ton cu dorinţele pe care le aveţi în funcţie de părul vostru. Extensiile din păr natural Zen sunt extensii premium, care nu îşi schimbă forma, nu vă deteriorează părul şi vă pot ajuta să aveţi în câţiva timpi şi trei mişcări un păr bogat, lung, ajutându-vă să vă faceţi schimbarea de look pe care v-o doriţi de un timp bun. 

Extensiile din păr natural şi costurile lor

Întotdeauna un produs premium va avea un cost pe măsură. Astfel că extensiile din păr natural 100% în funcţie de tip, gramaj şi culoare are şi costuri, dar raport la calitate-preţ, e întotdeauna mai convenabil decât să faceţi o achiziţie de proastă calitate, ca apoi să căutaţi din nou premium. Adevărul este că atât cât oferi, atât valorează. Iar pentru un păr 100% natural, rusesc, preţul nu mai are nicio importanţă atâta timp cât este vorba despre frumuseţe. Pentru că orice femeie merită, merită să fie frumoasă, merită să aibă a doua şansă atunci când vine vorba de un păr frumos, sănătos şi care să exclame: Wooo-au!!! 

Zen este brandul de extensii din păr natural premium, unic în România, oferind posibilitatea tuturor femeilor şi stiliştilor să se bucure de calitate şi naturaţele la un preţ acceptabil. Astfel că oricine îşi doreşte extensii de par premium, extensii din păr natural, extensii cu banda adezivă –tape on, extensii cu cheratină, extensii clip on, tot ce trebuie să facă este să caute extensiile Zen, care îndeplinesc orice cerinţe şi condiţii chiar şi pentru cele mai exigente cerinţe ale clientelor. Zen – linişte şi fără griji pentru părul tău!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies