(P) Trenduri 2019 în materie de ochelari de soare

(P) Trenduri 2019 în materie de ochelari de soare
Autor: Ionela Lupu
Data: 01 August 2019
Specialiștii care propun trendurile anul acesta nu acordă atenție doar design-ului ochelarilor de soare, ci și protecției pe care aceștia o oferă clienților împotriva radiațiilor solare nocive. 

Polar recomandă pentru acest sezon diverse modele, precum: aviator, fluture, cât eye, sport sau rotunzi. Este important, însă, că modelul să se potrivească personalitățîi clientului, precum și stilului sau vestimentar. De aceea, compania oferă diversitate.

Top 5 modele de ochelari Polar 2019

1. Modelul sport Polar 3002 80/ G

Ochelarii de soare perfecți pentru o zi în care cliențîi desfășoară activități sportive. Acest model este confecționat din plastic, un material elastic care garantează rezistență îndelungată a produsului. Accesoriul are nuanțe de negru, în ceea ce privește ramă completă, și verde închis în cazul lentilelor. Lentilele verzi sunt polarizate, ceea ce înseamnă o protecție garantată în proporție de 100% împotriva radiațiilor UV. Lățimea lentilelor este de 60mm, este un model care se adresează bărbaților și accesorizeaza perfect o ținută vestimentară sport. În plus, sunt foarte utili într-o zi însorită, atunci când cel care îi poartă optează pentru practicarea unui sport.2. Ochelari de soare unisex, Polar Yago 20/Q

Acest model de ochelari de soare, aviator, este încă în trend. Stilul clasic face că ochelarii să fie potriviți atât pentru femei, cât și pentru bărbați, integrați în ținute smart-casual. Combinația dintre albastrul lentilelor și nuanță aurie a brațelor conferă un aspect plăcut, de vara și conturează perfect ținutele acestui sezon. Ochelarii de soare cu punte nazală dublă dispun de o ramă completă, îmbrăcând în totalitate lentilele.

Cu mărimea de 56mm a lentilelor, ochelarii sunt potriviți pentru majoritatea formelor fetei, motiv pentru care sunt preferați de clienți încă de când au apărut pe piață. Lentilele polarizate, prezente la toate modelele produse de brand-ul Polar asigura și de dată această protecția împotriva razelor UV. Ramele confecționate din oțel inoxidabil garantează rezistență pe termen lung a ochelarilor de soare.

 

3. Ochelari de soare Cât’s Eye de damă – Polar Cherry 428/ A

Foarte la modă anul acesta, ochelarii cu un model cât’s eye sunt potriviți pentru doamnele și domnișoarele care îmbrățișează un stil vestimentar elegant și casual. Având în vedere acest aspect, ochelarii sunt preferați de foarte multe femei. Cu un design special, ochelarii dispun de rame cu animal-prinț, complete, ce acoperă întreagă lentilă.

Pe brațele ochelarilor este aplicat foarte discret numele brand-ului producător. Lentilele cu dimensiunea de 51mm au culoare albastră, sunt transparente și permit vederea clară, în plus, fiind de calitate înalta – sunt polarizate, ceea ce asigura protecția împotriva razelor solare. Datorită prințului și a formei ochelarilor, aceștia conferă un aer misterios femeilor ce îi poartă.

 

4. Ochelari de soare damă Lexy 77

Unul dintre cele mai noi modele de ochelari de soare lansate de Polar, este Lexy 77, cu un design vintage. Ramele lucioase și supradimensionate de culoare neagră, alături de lentilele gradient cu nuanțe de mov, conturează ținutele elegante ale doamnelor și domnișoarelor.

Deși supradimensionate, lentilele transmit rafinament și conferă elegantă și un efect misterios tuturor femeilor care poartă accesoriul. Rafinamentul este asigurat mai ales de către brațele subțiri, aurii, cu terminație neagră. Lentilele polarizate oferă calitate și siguranță clientei. Lentilele protejează în proporție de 100% împotriva radiațiilor solare foarte periculoase pentru sănătatea ochilor.

5. Ochelari de soare rotunzi Polar Beverly 10

Cu formă să rotundă, accesoriul poate contura cu succes o ținută smart-casual. Modelul Beverly  10 are culoarea bleu gradient, însă acest tip de ochelari rotunzi Polar este disponibil pe alte trei nuanțe: roz, negru, bej. Ramă îngroșată către exterior, confecționată din oțel inoxidabil, oferă un efect interesant ochelarilor. Specific companiei Polar, lentilele sunt de cea mai bună calitate, fiind polarizate. Cu dimensiunea de 54mm și formă rotundă, lentilele sunt potrivite pentru majoritatea formelor fetei.

 

Informații despre brand

Originară din Italia, compania a apărut pe piață în anul 1993 și încă de atunci livrează ochelari de soare de calitate clienților, cu lentile polarizate. Reprezentanții companiei descriu stilul că fiind un lux pe care toată lumea și-l poate permite. Exact așa ar putea fi descriși și ochelarii de soare produși de Polar, având în vedere calitatea livrată și prețul acestora.

De-a lungul timpului, compania a produs atât ochelari de damă, cât și de bărbați, în diverse forme, care mulțumesc totalitatea clienților. Nu doar design-ul este ceea ce a determinat că persoanele care au cumpărat, să mai revină, ci și calitatea primită. Compania Polar oferă servicii premium, lentile polarizate cu protecție UV, motiv pentru care are clienți din toată lumea. O mulțime de persoane publice, inclusiv cele din România, preferă serviciile oferite de Polar în ceea ce privește alegerea ochelarilor de soare.

FULLSCREEN
(P) Trenduri 2019 în materie de ochelari de soare
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO