(P) Ukraine Coin (UAC), prima criptomonedă creată pentru ajutorul Ucrainei

(P) Ukraine Coin (UAC), prima criptomonedă creată pentru ajutorul Ucrainei
Citeste mai mult despre: Ukraine Coin, criptomoneda, Ucraina,
Data publicarii: 06 Mai 2022
Data actualizare: 09 Mai 2022
Un grup de antreprenori și investitori au creat prima criptomonedă pentru investitorii care doresc să ajute Ucraina de la impasul prin care trece! 

Ukraine Coin va fi alături de ucraineni în cele mai grele momente, donând către țara lor fonduri pentru hrană, medicamente și reconstruirea locuințelor.

  • Criptomoneda UAC este singura bazată pe un astfel de proiect.
  • Data lansării în ziua Internațională a Păcii.
  • 55% din încasări vor fi donate către Ucraina.
  • www.uacoin.net este site-ul de pe care puteți cumpăra moneda înainte de lansarea pe platformele internaționale de trading.
  • Fondatorii estimează un ROI generos pentru cei care nu vor vinde monedele înainte de ICO.
  • Până la data lansării se pot cumpăra monede în 3 etape.
  • Un proiect unic prin care investitorii profită și, în același timp, donează/ajută Ucraina.
  • Evoluția UAC-ului: 0.20$, 1.00$, 5.00$, la data lansării 10.00$.

Ukraine coin este dezvoltată pe rețeaua BEP-20 , site-ul este lansat, deja există primele runde de presale alături de oferte bune până la data lansării. Fondatorii sunt investitori renumiți în crypto și inventatori de alte monede de succes, ei au și alte proiecte similare în curs de dezvoltare care vor fi lansate după acest proiect.

De această dată, fondatorii vor să fie alături de ucraineni, de asemenea își doresc ca micii investitori să aibă de câștigat prin achiziția de tokene înainte de Ziua Internațională a Păcii și garantează investitorilor o creștere treptată în valoarea invesției.

Scopul acestui proiect este bazat pe donații care vor scăpa o parte din Ucraina de problemele financiare care nu le pot susține.

Ukraine coin (UAC) poate fi cumpărat până la data lansării de pe site-ul oficial www.uacoin.net, se poate achiziționa cu Bitcoin sau Card de Credit, iar în cazul în care nu vă descurcați, creatorii au pus la dispoziție pe site instrucțiuni pas cu pas în care vă arată cum să cumpărați. După achiziționare, tokenele UAC se vor trimite în portofelul dumneavoastră în maximum 24 de ore.

Proiectul este unicul care a pus 55% din valoarea încasărilor pentru donații, iar restul tokenelor și al investițiilor se vor împărți conform detaliilor de pe site.

Fondatorii susțin că va fi o creștere masivă a prețului de criptomoneda Ukraine Coin, de aceea au pus la dispoziție presale cu o oferte de nerefuzat.

Data lansării va fi 21 septembrie, de Ziua Păcii, până atunci monedele sau tokenele UAC se pot achiziționa direct de pe site-ul oficial.

Ziua Internațională a Păcii este sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie. Aceasta este dedicată păcii și în special absenței războiului și a violenței.

Din Presale pot profita toți investitorii, vor exista mai multe etape cu oferte de preț, primul presale va fi la 0.20$ token-ul, etapa 2 va urma cu preț de 1.00$, în etapa 3 se vor vinde la 5.00$ și la data lansării o să vândă la 10.00$ token-ul. Se presupune că după data lansării, din cauza fluxului foarte mare de cumpărători, va sări pragul de 15$.

Investitorii care se grăbesc să cumpere la primul presale cu 0.20$, daca vor achiziționa 1000$, adică 5000 token-uri, la data lansării, în cazul în care nu vor vinde monedele pânaâă atunci, vor avea un ROI mai mult decât decent!

Fondatorii au mers pe un proiect unic. Investește și donează prin Ukraine Coin (UAC).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!