(P) VioTur - transport Germania România la adresă - eficiență ridicată şi în Pandemie

(P) VioTur - transport Germania România la adresă - eficiență ridicată şi în Pandemie
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Ianuarie 2021
Data actualizare: 25 Ianuarie 2021
Anul 2020 a fost unul provocator pentru toți operatorii de transport persoane. Restricțiile impuse de ţările europene în vederea răspândirii infecţiei cu Covid 19 au pus pentru o perioadă întreaga Europă în standby.

Măsurile ulterioare de distanţiere şi limitarea numărului de pasageri a adus modificări ample în modul de desfășurare a transportului de persoane. Compania VioTur oferă servicii de transport Germania România şi retur. Este una dintre firmele care a adaptat rapid serviciile la noua situaţie, continuând să îi ducă pe pasageri la destinate în siguranţă.

Transport persoane Germania România - călătorii sigure, plăcute, confortabile

În cei 15 ani de activitate operatorii VioTur au învăţat că siguranța şi confortul pasagerilor sunt cele mai importante constante. Serviciile adaptate la starea pandemică, grija pentru fiecare pasager în parte şi atenția pentru cele mai mici detalii sunt principalele elemente apreciate de călători. Autocarele noi, prevăzute cu dotări de top - sistem de aer condiţionat, priză proprie, intrare USB, WiFi - sporesc starea de bine a pasagerilor pe durata călătoriei.

Personalul companiei este prietenos, atent la necesitățile clienților. Şoferii sunt oameni cu experientă vastă în transportul de persoane, astfel cursele sunt sigure şi confortabile. 2020 a fost un an cu multe necunoscute, cu multe restricţii, dar echipajele autocarelor au reușit să ducă cursele la bun sfârşit fără întârzieri. Informația este esenţială în acest context, iar șoferii şi însoțitorii de călătorie sunt întotdeauna bine informați. Cunosc care sunt restricțiile de călătorie aflată în vigoare dar şi care sunt recomandările cu privire la circulaţia persoanelor pe timp de noapte. De asemenea sunt bine informați cu privire la zonele carantină şi cunosc detalii esenţiale legate de perioada de autoizolare impusă în Germania. Pasagerii care călătoresc cu autocarele companiei, ajung la timp la destinaţie, au parte de călătorii plăcute, confortabile şi perioade de repaus bine stabilite. Aceştia pot lua pe lângă bagajul de mână şi geamantane  cu greutate de maxim 50 Kg. 

Transport persoane Anglia România - servicii rapide, orientate către confort

Anglia a fost o perioadă lung destinaţia preferată de românilor. 2021 se anunţa provocator pentru cei ce doresc să ajungă în regat. Restricțiile impuse de situația sanitară actuală, datorate pandemiei, şi Brexit-ul sunt principalele piedici pentru românii care doresc să călătorească în Regat, indiferent de scop. Cu servicii de transport Anglia România, aceste impedimente pot fi trecute facil. Condițiile de transport excelente, asigurate de autocarele bine echipate, serviciile orientate către confortul pasagerilor şi îndrumările din partea operatorilor de transport sunt câteva constante care fac mai facilă călătoria către Anglia. Pasagerii sunt informați de angajații companiei de transport de modificările apărute odată cu intrarea în vigoare a Brexitului, așa nu apar surprize neplăcute şi călătoria se desfășoară în cele mai bune condiții. 

VioTur este o companie de transport persoane a cărei servicii sunt orientate către pasageri. Experienţa îndelungată a șoferilor şi personalului însoțitor şi responsabilitatea cu care este tratată fiecare cursă sunt aspectele care asigură succesul fiecărei călătorii. VioTur este compania care îi duce pe pasageri la destinaţie, plăcut, rapid,  în siguranţă!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!