Pamela Anderson are un nou iubit, la doar 7 luni de la despărțirea de Jon Peters

Pamela Anderson are un nou iubit, la doar 7 luni de la despărțirea de Jon Peters
Pamela Anderson nu se vede trăind singură. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Septembrie 2020
Data actualizare: 05 Septembrie 2020
A recunoscut că ar mai vrea să fie dusă la altar măcar o dată în această viață, iar noul ei iubit ar putea fi cel încredințat cu acestă sarcină. Pamela Anderson a început o nouă relație amoroasă, la 53 de ani.

Apropiații actriței din Baywatch spun că Pamela s-a cuplat cu bodyguardul ei, Dan Hayhurst. După un mariaj de doar 12 zile, cu producătorul Jon Peters, Pamela Anderson s-a așezat confortabil în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea. Conform unor surse din anturajul lor, Pamela și Dan sunt împreună de „ceva timp”.

E foarte fericită. Și au fost împreună pe toată durata pandemiei. Ea e foarte fericită, iar el a ajutat-o să-și pună la punct casa din Vancouver Island”, a spus o sursă, citată de revista People

În ianuarie, Pamela Anderson și Jon Peters s-au logodit, în mare secret, în Malibu și și-au promis că vor face nunta în curând. La doar 12 zile de la eveniment, cei doi s-au despărțit cu scandal. El a părăsit-o prin SMS.

La scurt timp după, actrița dezvăluia că ar vrea să se mai mărite măcar o dată în viața ei, înainte de a muri.

Doar o dată. Doar o dată, te rog, Doamne. Doar o singură dată! Am fost măritată de trei ori. Oamenii cred că am fost căsătorită de 5 ori. Nu știu de ce. Am fost măritată cu Tommy Lee, am fost măritată cu Bob (Kid Rock – n.red.) și cu Rick (Salomon – n.red.). Asta-i tot. Trei căsnicii. Știu că e mult, dar e mai puțin de 5”, a spus Pamela pentru New York Times.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: INTERVIU Cum este pentru arhitecții Visuri la cheie să îndeplinească visurile altora
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies