Paula Seling, declarație emoționantă despre Simona Pătraș de la Visuri la cheie

Paula Seling, declarație emoționantă despre Simona Pătraș de la Visuri la cheie
Paula Seling și Simona Pătraș. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Septembrie 2021
Data actualizare: 16 Septembrie 2021
Paula Seling a trăit la intensitate maximă debutul sezonului 8 al emisiunii Visuri la cheie, miercuri seară. Cântăreața i-a făcut o surpriză Simonei Pătraș, tânăra bolnavă care a impresionat toată țara cu entuziasmul ei.

Emoții fără margini pentru Paula Seling, care a „complotat” cu echipa Visuri la cheie și cu Asociația Magic pentru a duce zâmbetul pe buzele eroinei primei ediții din sezonul 8. Artista, care este bună prietenă cu Simona Pătraș, i-a făcut o surpriză fetei.

Fiindcă a împlinit 18 ani chiar în timpul filmărilor ediției de debut, Simona Pătraș a avut parte de o petrecere pusă în scenă de echipa emisiunii și de Asociația Magic. Paula Seling nu a lipsit de la eveniment fiindcă are o legătură puternică cu adolescenta bolnavă.

Simona este un copil de lumină! Este un soldat al iubirii”, a scris Paula pe Instagram în seara în care emisiunea era difuzată la PRO TV.

„Eu am cunoscut-o cu ocazia realizării videoclipului O lume minunată, imnul copilăriei ce a fost filmat în tabăra #MagiCAMP, locul unde copiii cu diagnostic oncologic pot să uite de problemele lor și se joace toată ziua. M-am bucurat că am avut ocazia să îi fiu alături la petrecerea surpriză organizată împreună cu prietenii de la Asociația Magic”, a mai spus artista.

Povestea de viață a Simonei o puteți citi AICI. Iată, mai jos, imagini de la petrecerea de majorat a fetei!

Paula Seling a lăudat inițiativa echipei Visuri la cheie, care rescrie poveștile triste de viață ale familiilor greu încercate de soartă.

Echipa Visuri la cheie luptă atât de frumos pentru visurile celor ce au nevoie de câteva brațe în plus pentru a le împlini, iar Simona merită tot ce e mai bun și mai frumos. Pentru că supărările au nevoie de înțelegere, zâmbetele de speranță, iar visurile de oameni care știu să le clădească.

Eu îi mulțumesc pentru tot ceea ce este ea, pentru lumina și forța pe care le împarte în jur, pentru lecția de viață pe care ne-o predă, fără să își propună”, a mai scris Paula Seling.

O nouă poveste impresionantă puteți vedea miercurea viitoare, la PRO TV, de la ora 20:30.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies