Pe blogul său, Bill Gates își spune opiniile despre pandemie, despre lumea post COVID și despre încălzirea globală

Pe blogul său, Bill Gates își spune opiniile despre pandemie, despre lumea post COVID și despre încălzirea globală
Data publicarii: 06 Martie 2021
Data actualizare: 06 Martie 2021
Pe site-ul gatesnotes.com, definit drept The Blog of Bill Gates/ Blogul lui Bill Gates, acesta din urmă își face cunoscute opiniile legate de subiectele care îl interesează cel mai mult - în speță oprirea pandemiei de COVID-19, dar și stoparea încălzirii globale. 

Nu mai este niciun secret că miliardarul Bill Gates este de părere că vaccinarea în masă este un punct-cheie în ceea ce privește revenirea la normal a lumii, iar această opinie e regăsită și pe blogul său. Bill Gates a donat zeci de milioane de dolari luptei științifice împotriva coronavirusului prin intermediul Fundației sale.


În ceea ce privește lumea post COVID, Gates e de părere că tot ce s-a întâmplat în timpul pandemiei e posibil să ne conducă înspre o lume și mai digitalizată. 

“Bănuiesc că unele dintre tendințele de digitalizare pe care le-am văzut - în special în domeniile învățării online, telemedicinei și muncii la distanță - vor deveni o parte obișnuită a vieții noastre”, notează Bill Gates într-un articol pe blog. 

În ceea ce privește încălzirea globală, miliardarul e de părere că ne aflăm într-un moment crucial și că acum, mai mult ca niciodată, e impotant ca guvernele și companiile din întreaga lume să stabiliească și să atingă obiective ambițioase pentru reducerea emisiilor.

“Avem nevoie acum de un plan care transformă tot acest impuls în pași practici pentru a ne atinge marile obiective”, spune Bill Gates într-o postare.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL:

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!