Pique și-a făcut publică relația cu Clara Chia Marti și internetul a luat foc: Îți stătea mai bine cu Rolex

Pique și-a făcut publică relația cu Clara Chia Marti și internetul a luat foc: Îți stătea mai bine cu Rolex
Citeste mai mult despre: Gerard Pique, Clara Chia Marti, Shakira,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 26 Ianuarie 2023
Data actualizare: 26 Ianuarie 2023
Războiul psihologic dintre Shakira și Gerard Pique continuă, iar de data aceasta bomba a fost aruncată de fostul fotbalist al Barcelonei.

După ce Shakira l-a umilit în cea mai recentă piesă lansată, Pique a făcut și el o mutare îndrăzneață în acest joc psihologic dintre el și fosta parteneră. Și-au ținut ascunsă relația cu Clara Chia atâta timp, însă acum Pique a făcut-o oficială: fostul fotbalist a publicat pe Instagram prima fotografie în care apare alături de noua iubită.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Evident, imaginea a stranit controverse, iar fanii s-au grăbit să comenteze. În 6 ore de la publicare, fotografia cu Pique și Clara Chia a strâns peste 2 milioane de like-uri.

“Numai infidelii dau like”.

“Ce drăguță e fiica ta!”

“Nimeni nu o va întrece pe Shakira”.

“Cât timp credeți că va dura relația asta? Pariați acum!”

“Nu înțeleg de ce alimentează bârfele…”

“Îți stătea mai bine cu Rolex”, a scris o fană, făcând referire la ultima piesă a Shakirei, în care artista se compară cu un Rolex, iar pe Clara Chia cu un ceas Casio.

Shakira și-ar fi dat seama că partenerul său a călcat strâmb atunci când a s-a întors acasă și a deschis frigiderul lor. Mulți s-au amuzat copios când au auzit și chiar au reacționat pe rețelele de soclializare, dar povestea se pare că este cât se poate de adevărată.

Cântăreața a descoperit că cineva i-a mâncat dintr-un borcan de căpșuni și știa foarte bine că nici Pique și nici copiii lor nu obișnuiau acest lucru, potrivit ShowNews Today, citat de Daily Mail.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma”, se arată în sursa citată.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!