Portugalia si Austria au facut egal aseara, in meciul de 10, transmis de Pro TV

Portugalia si Austria au facut egal aseara, in meciul de 10, transmis de Pro TV
Citeste mai mult despre: Portugalia, Austria, ProTV,
Data publicarii: 19 Iunie 2016
Data actualizare: 21 Iunie 2016
Seara dificila pentru Cristiano Ronaldo, care a ratat un penalty in minutul 78! Meciul cu Austria, incheiat cu scorul de 0-0, i-a adus Portugaliei al doilea punct la acest turneu final. Echipa lui Ronaldo are nevoie de o victorie in urmatorul meci pentru a nu parasi UEFA EURO 2016TM.

Meciul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarit de aproape 1.8 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:00 - 23:48. In minutul de maxima audienta, de la 22:42, peste 2 milioane de telespectatori urmareau meciul dintre Portugalia si Austria.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a fost lider de audienta cu 12.3 puncte de rating si o cota de piata de 39.6%, urmatorul post clasat inregistrand 2.5 puncte de rating si 8% cota de piata.

Meciul a inceput promitator pentru austrieci, care au avut prima mare ocazie in minutul 3 prin Harnick. Acesta a trimis din patru metri, cu capul, in apropierea portii Portugaliei. Cele doua echipe au luptat cot la cot pentru a marca, insa fara rezultat. Punctul culminant al meciului a fost atins in minutul 78, cand Cristiano Ronaldo a fost tinut in careu de Hinteregger, care a primit cartonas galben. Cu toate acestea, lovitura lui Ronaldo s-a oprit in bara. 

Diseara, de la 22:00, toata Romania vede Romania in super-meciul Romania-Albania! Hai Romania! 

Aplicatia Stirile Pro TV aduce cele mai noi informatii de la UEFA EURO 2016TM, in timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile si chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate in fiecare secunda in sectiunea EuroScor. In categoria dedicata exclusiv UEFA EURO 2016TM se gasesc cele mai noi informatii de la corespodentii Pro TV din Franta. Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele cu sistem Android, cat si pentru iPhone.

Toata Romania vede Romania! Bucurati-va de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies