Povesti impresionante la preselectiile "Dansez pentru tine"

Povesti impresionante la preselectiile Dansez pentru tine
Data publicarii: 18 Decembrie 2009
Data actualizare: 18 Decembrie 2009
Din toate colturile tarii, dar si din afara ei, toti cei care iubesc dansul si au un vis important de implinit s-au strans pe 19 si pe 20 decembrie la Teatrul Notara.

Nu putini au fost cei care au dansat cha cha, salsa sau hip hop in sala Teatrului Notarra din Bucuresti. Pana la ora 16, peste 300 de oameni erau inscrisi pe liste, fiecare cu povestea lui, fiecare cu emotiile lui.

Membrii juriului, din care de data aceasta au facut parte Iulia Vantur, Beatrice Rancea, Edi Stancu si specialistul in folclor al emisiunii "Dansez pentru tine", Nea Marin, i-au incurajat pe toti si le-au ascultat impresionati povestile.

Jean de la Craiova nu a putut sa stea departe de scena asa ca a venit pe 19 decembrie la preselectie, alaturi de partenera sa.

Vezi aici imagini de la prima zi de preselectie.

Toate persoanele, indiferent de varsta, care iubesc dansul si doresc sa implineasca visul cuiva drag au fost asteptate la preselectie pe 19 si 20 decembrie. Cei care aspira la statutul de concurent al urmatorului sezon au fost incurajati de membrii juriului si de fostii concurenti care au pasit de-a lungul timpului pe ringul de dans, la Pro Tv. Specialistii emisiunii i-au ajutat pe concurenti  sa scape de emotii, sa danseze cu pasiune si sa  vorbesca deschis despre visul lor.

Persoanele care nu au putut ajunge la preslectie isi pot lasa datele de cotnact si povestea aici!

Click AICI pentru a vedea cele mai tari dansuri din sezonul opt!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies