Premiera serialului Viața bate vlogul: ”Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și părinți”

Premiera serialului Viața bate vlogul: Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și părinți
Citeste mai mult despre: viata bate vlogul, Emil Rengle, protvplus,
Data publicarii: 19 Noiembrie 2018
Data actualizare: 19 Noiembrie 2018
În serialul marca protvplus.ro, 8 dintre cei mai populari vloggeri din România abordează fără inhibiții probleme reale de viață, precum bullying, alcoolism, violență, consum de droguri, sexualitate, din propria perspectivă.

În fiecare zi de luni, de la ora 10.00, protvplus.ro  difuzează câte un episod din serialul ”Viața bate vlogul”, un mix între serial, reality show și vlogging, în cadrul căruia Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu vorbesc despre cele mai grele perioade ale vieții lor, dar și despre cum au reușit să treacă peste acestea și să devină persoanele de succes care sunt astăzi.

Emil Rengle, moderatorul și unul dintre cei 8 vlogeri care-și spune povestea în serialul ”Viața bate vlogul”, recunoaște că internetul a fost salvarea, în cazul său: ”M-am luptat mult și am fost judecat și mi-a fost teamă. M-a ajutat foarte mult că m-am uitat pe internet, și asta a fost salvarea mea, la vlogeri din afară, din străinătate. Și erau oameni care vorbeau, exact așa cum o să vorbim și noi, deschis, despre experiențele prin care ei trec”.

Mimi a găsit încrederea în sine după ce a devenit vloger: ”Întotdeauna am fost bullied, de când mă știu, dar pe la 16 ani a devenit o obișnuință să fiu bullied. Până să mă apuc de vlogging nu credeam să trec vreodată peste. Cred că sunt milioane de oameni care trec prin același lucru, care nu pot să-și trăiască viața de zi cu zi și să facă ce-și doresc fără să se gândească ce-o să zică vecina de la trei”.

Levin vorbește cu emoție despre acest serial și motivul pentru care a acceptat să participe: ”Sunt foarte sincer. Vreau să mă ajut pe mine. Pe tata. Sunt sigur că o să se uite. Cred cu tărie că o să ajute foarte mulți copii și foarte mulți părinți. Tata este alcoolic. Deocamdată, atât vreau să spun”. 

Maria Zvinca speră ca povestea ei să fie de ajutor și altor tinere: ”Trebuie să fiu aici și să le povestesc tuturor fetelor prin ce-am trecut eu. Eu la 16 ani am rămas însărcinată și a trebuit să iau niște decizii singură. Mi-a fost mult prea frică să mă duc acasă, să cer ajutor. În momentul acela, am încercat să caut niște oameni care au trecut prin aceeași chestie. N-am găsit nici măcar un răspus”.

Miru a fost, în trecut, victima drogurilor: ”Eu îmi asum, în momentul ăsta, că mă văd și profesori și copii și cunoscuți. A fost o perioadă foarte ciudată în viața mea, dar am reușit să mă focusez și să ies singură din chestia asta”.

Dezvăluirile, fruste, șocante, extrem de sincere, continuă cu Alpaca, Robert Ionescu sau Radu Constantin. Urmăriți, mai jos, primul episod al serialului original protvplus.ro, „Viața bate vlogul”.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!