Prima declarație publică a lui Robert de Niro după ce s-a despărțit de soția sa

Prima declarație publică a lui Robert de Niro după ce s-a despărțit de soția sa
Autor: Dan L. Brumar
Data: 27 Noiembrie 2018
Robert de Niro (75 de ani) a avut prima reacție publică după ce presa a aflat că starul s-a depărțit de soția sa după aproape 21 de ani de mariaj.

Legendarul actor de la Hollywood și-a părăsit soția, Grace Hightower (63 de ani), pentru a doua oară în decursul celor 21 de ai de căsnicie. Prima dată a fost în 1999, când de Niro a cerut custodia fiului lor, Elliott. Cinci ani mai târziu, cei doi s-au împăcat și și-au înnoit jurămintele. De data aceasta, actorul spune că nu mai este cale de reconciliere. Fără a explica motivele, de Niro a făcut prima declarație publică după anunțul, pe surse, că divorțul este o certitudine.

Grace și cu mine avem doi copii frumoși. Intrăm într-o perioadă de tranziție în relația noastră, care e un proces dificil, dar constructiv”, a declarat actorul pentru today.com.

Robert de Niro și Grace Hightower se cunosc din 1987 și s-au căsătorit la zece ani de la prima întâlnire. Împreună au doi copii: un băiat, Elliott, care are 20 de ani, și o fată, Helen Grace, care are 6 ani.

Robert de Niro a șase copii

Actorul a mai fost căsătorit cu ac rița Diahnne Abbott în perioada 1976-1988. Împreună au doi copii: Drena (47 de ani) și Raphael (42 de ani). Starul de la Hollywood mai are doi băieți cu actrița și fotomodelul Tookie Smith, iubita lui din anii ’90. Aaron și Julian sunt gemeni și au 23 de ani. 

Împreună cu fiul său, Julian, și cu Tookie Smith (dreapta)


Va împărți averea de 300 de milioane de dolari

Robert de Niro are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, pe care va trebui să o împartă cu fosta soție. Cei mai mulți bani pe care i-a câștigat de-a lungul vieții provin din rolurile memorabile pe care le-a interpretat în cei peste 50 de ani de carieră cinematografică. Însă, o sursă impresionantă de venit este și lanțul de restaurante de lux Nobu, pe care el l-a creat. În 2018, numărul unităților deschise pe întreg globul a ajuns la 40.

FULLSCREEN
Prima declarație publică a lui Robert de Niro după ce s-a despărțit de soția sa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO