Prima reacție a fostului amant al Jadei Smith după “palma de la Oscar”. Ce spune tânărul de 29 de ani

Prima reacție a fostului amant al Jadei Smith după palma de la Oscar . Ce spune tânărul de 29 de ani
Citeste mai mult despre: Jada Smith, August Alsina,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 30 Martie 2022
Data actualizare: 30 Martie 2022
August Alsina, tânărul cântăreț care a avut o relație cu Jada Smith în timp ce era căsătorită cu Will Smith, nu s-a putut abține să nu facă referire pe rețelele sociale la incidentul de la gala Premiilor Oscar. Deja toată lumea știe că Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock din cauza unei glume la adresa Jadei.

Deși fanii sunt de părere că cel mai bine ar fi fost să nu se amestece, Alsina a simțit nevoia să zică și el “ceva” pe Instagram. Cântărețul a postat un text bizar, în care îi îndeamnă pe followerii săi să “aleagă pacea”, într-un mesaj postat după incidentul de la Oscar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin' (@augustalsina)

În 2020, August Alsina a mărturisit că avut o relație cu Jada Smith timp de mai mulți ani, cu acordul soțului ei. Diferența de vârstă dintre Jada și fostul ei amant este de 21 de ani.

“Am stat la o discuție cu Will Smith, care mi-a spus că mariajul lor s-a transformat într-un fel de parteneriat pe viață și mi-a dat binecuvântarea”, a spus atunci cântărețul, care a declarat că a iubit-o cu adevărat pe Jada.

Potrivit Page Six, Jada și August s-au întâlnit prin intermediul fiului ei, în 2015. Aceștia au petrecut o vacanță împreună în Hawaii în acel an, iar în 2017 au fost împreună la premiile BET Awards.  

După ce inițial a negat vehement că relația ar fi avut loc, soția lui Will Smith a revenit și a făcut lumină în acest caz: relația a existat, dar atunci nu mai era cu Will Smith.

„Ne-am despărțit. Decisesem să mergem pe drumuri diferite, pentru o bucată de vreme”, a dezvăluit Jada Pinkett Smith în carul emisiunii Red Table Talk, pe care o moderează. Invitat a fost chiar soțul ei, Will Smith, care a confirmat cele spuse de Jada și i-a cerut să detalieze cum s-a apropiat ea de August Alsina.

„Totul a început că el avea nevoie de ceva ajutor, eu dorind să-l ajut cu sănătatea lui, cu sănătatea să mintală”, a spus Jada Smith.

Apoi, pe fondul răcelii relației cu soțul ei, Jada s-a apropiat într-un alt fel de tânărul care avea nevoie de ajutor. 

„Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane”, a confirmat Jada.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!