Prima scena din The Amazing Spider Man. Este Andrew Garfield mai bun decat Tobey Maguire?

Prima scena din The Amazing Spider Man. Este Andrew Garfield mai bun decat Tobey Maguire?
Data: 20 Februarie 2012
Dupa doua trailere, producatorii de la Columbia Pictures si Marvel au lansat si primul clip oficial din The Amazing Spider-Man.

Noile imagini din filmul ce va revitaliza complet franciza care se lauda cu incasari de 2.4 miliarde de dolari la nivel mondial (8-a cea mai profitabila franciza din istoria filmului) ni-l arata pe Andrew Garfield in rolul lui Peter Parker.

Scena i-a convins pe fanii benzilor desente si al popularului erou Spiderman ca lui Andrew Garfield i se potriveste mai bine rolul decat lui Tobey Maguire, actorul care l-a interpretat in primele 3 filme ale seriei.


Povestea nespusa a lui Peter Parker este adusa de Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott si Martin Sheen in aceasta vara in regia lui Marc Webb.

The Amazing Spider-Man este povestea lui  Peter Parker (Garfield), un adolescent nelegiuit abandonat de parinti si crescut de unchiul sau Ben (Martin Sheen) si de matusa May (Sally Field). Peter se confrunta ca orice tanar cu problemele liceului si cu atractia fata de Gwen Stacy (Emma Stone) atunci cand descopera o valiza care i-a apartinut tatalui sau. Peter incepe sa investigheze disparitia acestora si ajunge la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau.  Aici Spider-Man va intra in coliziune cu alter ego-ul lui Connors - The Lizard -  iar tanarul va fi nevoit sa ia deciziile ce-l vor transforma in erou.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO