Primele declarații ale lui Johnny Depp, după ce a câștigat procesul cu Amber Heard

Primele declarații ale lui Johnny Depp, după ce a câștigat procesul cu Amber Heard
Johnny Depp, mulțumit de verdict. FOTO: Getty
Citeste mai mult despre: Johnny Depp, Amber Heard,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Iunie 2022
Data actualizare: 05 Iunie 2022
Johnny Depp este mulțumit de decizia juraților în procesul de defăimare intentat fostei soții. Actorul de 58 de ani a oferit primele declarații la scurt timp după pronunțarea verdictului. Amber Heard s-a declarat dezamăgită de rezultatul obținut.

Johnny Depp a oferit primele declarații după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Actorul trebuie să primească despăgubiri totale de 15 milioane de dolari de la fosta soție. Ea este nevoită să apeleze la un împrumut, fiindcă întreaga ei avere nu însumează 15 milioane de dolari.

În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna”, și-a început actorul 58 de ani pledoaria.

Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass media, ceea ce a declanșat un baraj nesfârșit de conținut de ură, deși nu mi s-a adus vreo acuzație. A făcut deja înconjurul lumii de două ori într-o nanosecundă și a avut un efect seismic asupra vieții și carierei mele.

Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător”, a spus Johnny Depp.

De cealaltă parte, Amber Heard a taxat decizia juraților, pe care o consideră dezamăgitoare. Află aici tot ce trebuie să știi despre acest proces! 

Johnny Depp a câștigat dosarul de defăimare împotriva fostei soții, din cauza unui articol despre abuz domestic pe care Amber Heard l-a publicat în ziarul Washington Post. Actorul va priomi despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari. Amber Heard va trebui să primească 2 milioane de dolari, despăgubiri ca urmare a comentariilor avocatului lui Johnny Depp despre ea în Daily Mail.

Fotografii: Getty/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!